Spolek Šalamoun: Případ Milana Jušty má pokračování, Milan Jušta totiž lže

15.11.2017 19:02

V trestní věci Lukáše Nečesaného byl dne 6. 11. 2017 vyslechnut hlavní aktér a to elitní policista kpt. Milan Jušta.

Spolek Šalamoun: Případ Milana Jušty má pokračování, Milan Jušta totiž lže
Foto: pixabay.com
Popisek: Justice - ilustrační foto

Nechci se zabývat otázkou, zda novou operativně - pátrací metodou Policie ČR je intimní styk se svědkyní v jiné trestní věci, ale skutečností daleko závažnější je to, že elitní policista Jušta v procesním postavení svědka LŽE.

Pachové stopy hrají v případě Lukáše Nečesaného svou významnou roli. S ohledem na informace, které má Spolek Šalamoun k dispozici, můžeme klidně konstatovat, že tzv. komparace tj. srovnání pachových stop, za stávajícího stavu jako důkaz je zcela nepoužitelný a vůbec k němu nemůže být přihlíženo.
Samozřejmě, že konkrétní způsob ohledání místa činu v trestní věci Lukáše Nečesaného zajímal i soud a proto k němu zaměřil část svého výslechu elitního policisty Jušty.

V soudní síni zaznělo:
Odpověď: Účastnil jsem se druhého a třetího ohledání místa činu.
Dotaz: Na tom prvním ohledání místa činu jste byl jenom přítomen a odešel?
Odpověď: Přítomen jsem nebyl. Před započetím jsem byl odeslán pryč.
Dotaz: Vy jste byl oblečen do čeho resp., protože se ptáme na pachové stopy, jak to bylo s tím případným přenosem?
Odpověď: Když se vstupuje na místo činu, tak se oblékáme do bílého hábitu, který je speciálně upraven proto, aby nezanechal mikro stopy. Současně na boty se navlékají speciální igelity označené složkou policie, na ruce se dávají gumové lékařské rukavice z důvodu, aby nebyl zanecháván na místě činu pach.
Dotaz: Toto se stalo i při těchto dvou konkrétních ohledání místa činu, toho druhého a třetího v pořadí?
Odpověď: Ano. U těchto závažných věcí, jako jsou vraždy, se to dělá vždy. Jak je zřejmé z přiložené fotografie, která je z videozáznamu z místa činu, pravidlo vždy v případě Lukáše Nečesaného zjevně neplatí, jelikož je zřetelně vidět bota 3. osoby, která žádné návleky Policie ČR, jaksi nemá.

Video vzniklo při prvním ohledání místa činu a to 21. 2. 2013. Videa z tzv. následných ohledání, která probíhala dne 23. 2. 2013 a zejména dne 27. 2. 2013 pro “jistotu” elitní policista Jušta neudělal vůbec.

Možná by někdo mohl namítnout, že videozáznam, který vznikl 21. 2. 2013, byl pořízen až poté, co byly všechny důležité stopy zajištěny a tudíž nemohlo dojit ke kontaminaci pachové stopy 3. osobou. Problém trestní věci Lukáše Nečesaného je ten, že tzv. pachové stopy nebyly zajištěné při prvním ohledání dne 21. 2. 2013, ani při druhém ohledání dne 23. 2. 2013, ale až po šesti dnech dne 27. 2. 2013. Jedním z míst, kde údajně byla pachová stopa Lukáše Nečesaného nalezena, byla kabelka poškozené.

Kabelky hrají v různých kauzách svoji roli, ale v kauze Lukáše Nečesaného je vyšetřovatel této trestní věci elitní policista Jušta opravdu velký šaman. Patrně vedle intimních a sexuálních praktik se svědkyní, používá praktiky a metody telepatické či woodoo, protože kabelka se sama, jak je patrno z videozáznamu, několikrát přemístila a jednou dokonce vysypala.

Zejména v případě elitního policisty Milana Jušty platí, že lež má krátké nohy a zjevně černé boty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…