Stanislav Bernard nachytal pokryteckou feministku na švestkách

25.06.2017 20:11

Vážená paní Thomas, respektuji Váš příspěvek. Oceňuji upřímně Vaši odvahu, kterou jste musela při jeho napsání projevit.

Stanislav Bernard nachytal pokryteckou feministku na švestkách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Bernard, majitel pivovaru známý mimo jiné i díky svým radikálním postojům proti korupci

Na několik bodů ale musím a chci krátce zareagovat. Za 25 let ve tvrdém podnikatelském prostředí, je to poprvé, kdy se po "dodání díla" touto divnou cestou dozvídám od dodavatele, že vlastně tuto zakázku nechtěl. Jedná se o body 3 ( "Klienta jsem já osobně konfrontovala se svým nesouhlasným názorem na kampaň, kterou si vymyslel" ) a 4 ("byla jsem ujištěna, že vyznění pin-upek bude tentokrát pro ženy a bude si dělat legraci z pana Bernarda"). Vy sama ale dobře víte, jak se kampaň průběžně tvořila, ( trvalo to několik týdnů a první z motivů jste zpracovávali dokonce již v dubnu ) a kdykoliv jste mohla říct - toto dělat nebudeme. Nelíbí se nám to. My bychom Váš pohled jistě respektovali a namalování motivů bychom si bez jakýchkoliv negativních pocitů zajistili jinde. Neřekla jste nic.Takto Vaše jinak upřímné vyjádření pro mně v tomto ohledu vyznívá zvláštně a alibisticky.

Dovolte mi ještě jednu poznámku k Vašemu vyjádření "Dávám Fakáč pivní kultuře, která má pocit, že není na světě větší hodnota, než se bavit". O pivní kulturu zde opravdu nejde. Jde zde, a to především mně osobně, o právo na svobodu projevu. Jsem opravdu rád, že naše kampaň vyvolala masivní reakci lidí ( vulgární reakce nás netěší a jsou naštěstí minoritní ), kteří cítí, že nejde jen o reklamu, ale možná více o to, jak se bude naše společnost do budoucna vyvíjet. Zda cestou svobody projevu nebo cestou zákazů, předpisů, regulací, ... ..., kterou si na úkor více než 96% lidí snaží vynutit zbývající skupina osob ( viz anketa na iDnes ). Pro mně osobně není vůbec důležité, jak si říkají, zda byrokrati, úředníci, politici anebo jako v tomto případě feministky.
A život pro mě kromě jiného znamená, nebrat se až tak vážně, brát jej s humorem a nejlépe se u něj také bavit. Bavit životem :-).

Přeji Vám v něm jen to nejlepší.

Standa Bernard

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…