Stanislav Kliment: Clintonová prý brala peníze od represivních režimů

24.06.2016 14:01

Jak hodnotit ženu, která byla ministryní zahraničí, senátorkou, ženou bývalého prezidenta a je v politice 30 let? – ptal se Donald Trump v průběhu vystoupení v mrakodrapu Trump Tower na Manhattanu v New Yorku. Republikánský kandidát na prezidenta řekl, že Clintonová řídila ministerstvo zahraničí jako svůj soukromý fond spekulativního kapitálu, poskytovala služby represivním režimům a nechávala si za to platit hotovostí.

Stanislav Kliment: Clintonová prý brala peníze od represivních režimů
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Clintonová je podle Trumpa lhářkou světové třídy a pravděpodobně nejzkorumpovanější osobou, která se kdy ucházela o post amerického prezidenta. V jeho vystoupení také zaznělo, že se nedá napravit „podvádějící systém“, jestliže občané budou sázet na ty samé lidi, kteří ho přivedli k úpadku.

To, že jsme ohrožení Islámským státem, to je výsledkem rozhodnutí Hillary Clintonové společně s prezidentem Obamou – řekl Trump. Vystoupení v Trump Tower potvrzuje, že Donald Trump opakuje strategii Baracka Obamy. Představuje se – a to úspěšně –jako příchozí zvenčí, který přinese do Bílého domu trend nápravy.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …