Stanislav Kliment: Nesmyslné příběhy o předčasných volbách

11.01.2017 13:03

„Směr je levicová strana sociálně-demokratické orientace a máme eminentní zájem dělat politiku tohoto zaměření,“ řekl slovenský premiér a předseda Směru Robert Fico na tiskové konferenci v Bratislavě. V tomto roce pak podle jeho slov chce Směr přetavit do každodenního života lidí fakt, že se daří ekonomice a veřejným financím.

Stanislav Kliment: Nesmyslné příběhy o předčasných volbách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér SR Robert Fico

R. Fico odmítl řeči o předčasných volbách, které zaznívají z řad opozice. Připomenul loňské volby a vytvoření vlády, podle jeho slov historického kompromisu, a její mimořádnou stabilnost. „Také veřejnost přijímá, že profesionalita a odbornost je to, co patří k této vládě. Je to nejlepší odpověď pro všechny ty, kteří vymýšlejí nesmyslné příběhy o předčasných volbách.

Ale především je to nejlepší hráz proti extremismu a diletantům, kteří dnes na slovenské politické scéně nechybějí,“ podtrhuje slovenský premiér.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …