Stanislav Kliment: Síť chce zběhy získat zpět

22.03.2016 11:25

Strana Most-Híd ústy svého předsedy Bély Bugára nabídla poslancům koaliční strany Síť působení v poslaneckém klubu v Národní radě Slovenské republiky. Po odchodu třech poslanců, kteří nesouhlasí s vládní účastí strany, klesl totiž počet Procházkových poslanců na devět, což pro vytvoření klubu není dostatečné.

Stanislav Kliment: Síť chce zběhy získat zpět
Foto: SIEŤ
Popisek: Slovenská politická strana SIEŤ

„Bez problémů můžeme fungovat v jednom klubu,“ řekl Bugár. Radovan Procházka však takovou alternativu s poslanci nemá projednanou a navíc se vyjádřil, že chce s trojicí ještě jednat a přinejmenším jednoho z nich přivést zpět. „Bude to vyžadovat diskuse s lidmi, kteří zatím řekli ne. Nechte to na předsedovi, který v takové situaci bude schopný vést poslanecký klub. Troufám si na to,“ prohlásil Procházka.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…