Stanislav Kliment: Slibují svržení Lukašenka

11.10.2016 14:05

V běloruském městě Baranavičy v Brestské oblasti se objevily inzeráty propagující účast na školení nespokojených se „zločincem a vrahem“ Alaxandrem Lukašenkem a jeho autoritativní vládou. Informaci přinesla agentura „belsat.eu“. Některé okolnosti však nasvědčují, že se jedná o podivnou iniciativu.

Stanislav Kliment: Slibují svržení Lukašenka
Foto: Archiv
Popisek: Prezident Běloruska Alexandr Lukašenko

Organizátoři školení – Centrum Atma – zvou prvotně na přednášku „Klíč k úspěchu, zdraví, bohatství a rozvoji“. Setkání má sloužit vzniku „silné a superdemokratické“ strany Atma. K úspěchu by snad měla pomáhat „mentální super zbraň“, kterou prý centrum má.

Po úvodní přednášce je nabízena účast na celém cyklu výkladů, které ovšem nejsou zdarma. Občané Běloruska zaplatí 400 dolarů. Stejná cena je také pro občany Ukrajiny, Rusové už ale mají platit 800 dolarů, přičemž zvláštní ceny jsou pro obyvatele Moskvy a Petrohradu – 1600 amerických dolarů. Zdá se, že než o opoziční hnutí jde o projekt vytahování peněz z kapes lidí, jichž mentalita není super. Až pochopí, ze ztráty dolarů a nenaplněných snah o svržení prezidenta … Alexandra Lukašenka.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla