Svatopluk Otava: Arogantní zupák, senilní opilec a stará, fanatická svazačka

29.06.2016 14:39

Demagogické orgie v Evropské žvanírně zvané kdoví proč parlament už začaly. Včerejší divadlo se simultánním překladem tak, jak je svým divákům zprostředkovala Ukradená televize, se nejspíš zase dlouho konat nebude. První dva z titulku (Martin Schultz a Claude Juncker) se vskutku odvázali. Ta třetí (Angela Merkelová) si už před tím „anglické bratrance“ podala v Bundestagu.

Svatopluk Otava: Arogantní zupák, senilní opilec a stará, fanatická svazačka
Foto: juncker.epp.eu
Popisek: Jean-Claude Juncker

Když většina je vlastně menšina a naopak

Demagogický, leč alkoholem dosud nezdevastovaný mozek předsedy Evropského parlamentu Martina Schultze sypal ústy svého majitele jednu lež za druhou. Vše přitom ovinul „láskyplnou“ nostalgií, jíž se loučil s britskými kolaborantskými parteigenossen. Jak prý se s nimi dobře spolupracovalo při likvidaci evropských národů a aby prý pamatovali, že „většina Evropy a evropských  národů byla a je na jejich straně“.

Toto neuvěřitelné sdělení opíral pan Schultz zřejmě o skutečnost, že referendum o útěku ze Čvrté říše proběhlo zatím jen ve Velké Británii. A protože se konalo jen tam a frankogermánští páni už nemají v úmyslu dovolit podobné projevy nikde jinde (zejména ve východních koloniích ne), je „logicky“ „většina“… atd., atd…. Co na tom, že většina zatím trpně mlčí a urychlenými zásahy do „legislativy“ má být umlčena na vždy.

Statistika z britského referenda je zmiňována  podle eurohujerských potřeb a se zajímavými interpretacemi. Takže například se prý těchto voleb zúčastnilo „jen“ 72% voličů, tudíž o odchodu z EU rozhodlo jen něco málo přes 30% nevzdělanců, starých a dalších v podstatě nepotřebných bytostí.

Ani zmínka o tom, že ve Skotsku byla volební účast někde okolo 60%, což „logikou“ pana Schultze značí, že pro setrvání v Unii se vyslovilo nějakých 27% oprávněných skotských voličů. Ani zmínka o tom, že v Anglii volilo tím pádem nejméně 75“ voličstva, místy (na venkově nebo třeba ve Wallesu) až 80%.  

A už vůbec se podobná srovnání nesmí používat při volbách do EP, kdy se při volební účasti kolem 24% s odřenýma ušima dostanou ke korytům kolaboranti z českých stranických kandidátek. Ve skutečnosti se jejich „mandáty“ pak opírají o nějakých 3% - 6% poblouzněných zoufalců, jimž je díky právě i Ukradené televizi znemožněn přístup ke skutečnému dění v Evropě a světě.

„Vůbec nejsem byrokrat!“ A festung Europa si rozvracet nedáme….

Tradičně „ovirovaný“ junker nemohl svému předřečníkovi konkurovat. Jednak by si žádná potřebná čísla ve své alkoholem zatemněné mysli nepodržel, jednak byl zaneprázdněn jiným tématem. Jal se totiž  obhajovat své vlastní koryto v několika úporně zdůrazňovaných nesmyslných větných troskách o tom, že „není byrokrat a technokrat“. Vykolejil jej  při tom svou pouhou přítomností Nigel Farage, opilý stařík na něj v pohnutí mysli málem volal ochranku.

Simultánní překladatelka byla „opravdovostí“ Junckerových myšlenek natolik zaskočena, že nějakou dobu jím sypané, zmatené invektivy raději vůbec nepřekládala.

No, a roli Britů v budoucí frankogermánské Říši naznačila říšská kancléřka Andělka. Žádné „vyzobávání“ výhod prý v budoucnosti Brity nečeká, to je určeno jen rasově čistým „otcům zakladatelům“ z Německa, Francie a Beneluxu. Na rozhodnutích tohoto jádra budou pak v mnichovanském duchu (o nás bez nás) čekat kolaborantší místodržící hlavně ve východních, usilovně germanizovaných koloniích.

Nakonec však o tom, že se  pan Schultz s panem Junckerem i madame Merkelovou bláhově zasnili, rozhodnou přece jen ti jimi a Halíkem nenávidění vesničané a „nevzdělanci“. Vždy v historii tomu tak bylo. Naštěstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…