Svatopluk Otava: Chcete voliče opít rohlíkem? Pořiďte si svého cvoka

18.06.2016 13:30

Je to levné, je to účinné. Narušeného psychotika rádi dodají psychiatričtí invalidé z nějaké té vhodné tajné služby či neziskovky. Pak stačí zvolit cíl. Musí být přiměřeně bezúhonný, dostatečně populární a bezpečnostně nekrytý. Úspěch bude zaručen.

Svatopluk Otava: Chcete voliče opít rohlíkem? Pořiďte si svého cvoka
Foto: archiv tan
Popisek: Brexit

QUI PRODEST?

I takto by se dal vyložit vývoj okolo smrti britské poslankyně, stoupenkyně EU a migrace, kterou zavraždil (možná náhodně…) šílenec. Komu to prospěje? Přívržencům Brexitu nebo britským eurofilům? Odpověď je jasná. Brexitáři se svým referendem „ostrouhají“. Navíc se jako slušní, tradiční Angličané projevově „zatáhnou“, budou se cítit „provinile“, tak nějak „vrahounsky“.

A o to přece jde. Ať už byly spouštěcí mechanismy choré mysli Tommyho Maira jakékoli, počítá se výsledek. A je třeba i trochu té mediální masáže. V EU, samotné Británii, u nás, ale též za Velkou louží.

AMERIČANÉ „UŽ VĚDÍ….“

Američtí ochránci lidských práv už si pospíšili s „ověřenou“ variantou, že střílející a bodající schizofrenik měl vazbu na na ultranacionalistické kruhy, ba prý si i u nejmenované organizace i pořídil návod, jak „sestrojit pistoli“(?!). bruselští, notně vyděšení a proto nenávistní byrokraté „kondolují“ o sto šest, musí se k nim přidat i politici od nás.

Od střízlivého vyjádření soustrasti prezidentem Zemanem, po hysterické výkřiky presstitutů („Vrah britské poslankyně byl pravičák!“ – Reflex) a nepokrytě praštěných výroků, jakými zaperlil třeba poslanec Ženíšek.  Zavražděná britská eurofilka prý „položila život za demokracii a EU!“……

KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM….!

No, to je přece ten správný výklad! O vystoupení z EU vzplál v Britániii krvavý boj a „bezprecedentní vraždění“ spustili stoupenci odchodu! Kdo seje vítr, sklízí bouři! A teď se tedy „zrádci EU“ mohou těšit na to, že bruselské sověty také odhodí rukavičky a poteče i krev „zavilých odpůrců migrace a integrace“!

Za  „ustaranými“ tvářemi se novinářští jandourkové, čulíkové či tvarůžkové tetelí blahem, stejně jako tragické politické figurky typu Ženíška, Sobotky či Langšádlové. Vidíte kam to vede „prostý lide“, jak většinu obyvatelstva EU nazývá při svých vstupech z Londýna kavárník ČT 24 Jan Jůn?

ZALEZ HLOUPÝ OBČANE, OD NYNĚJŠKA UŽ BUDEME ROZHODOVAT ZA TEBE

Vidíte, jak skutečná demokracie „potřebuje“ občana odzbrojit, neboť je v podstatě „nesvéprávný“?, znemožnit mu prostřednictvím cenzury sběr informací, neboť by mu mohly „škodilivě“ pomoci utvořit si názor? A jak je „nezbytné“ postoupit všechny občanské svobody „elitám“ a nechat moudrý Brusel vyzmizíkovat po státních hranicích též všechny (ale hlavně ty „zaostalé“ východní) národy?

Ano, i takto se dá chápat mediální hysterie okolo odsouzeníhodné a v „prostém“ člověku lítost vzbuzující vraždě britské političky. A jeden nemusí „po pithartsku“ „slyšet trávu růst…“, aby si při hodnocení střípků relevantních informací zas a znova nepokládal otázku „Komu to prospělo“? Odpověď je nabíledni, a už jednou zmíněna – „brexitářům“ rozhodně ne. Ti si bludy trpícího „aktivistu“ jistě „neobjednali“. Tak, kdo tedy? (byl-li ovšem vůbec nějaký ten KDO?).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…