Svatopluk Otava: I rasistický feťák se u nás může mít multikulti fajn

09.01.2017 20:36

Typickým příkladem je permanentně zfetovaný klávesový drtič J.X.Doležal. Zrovna včera se blýsknul na stránkách internetové podoby multikulturního žurnálu Reflex. V pozoruhodném postpubertálním rauši, který jeho „tvorbu“ pronásleduje prakticky pořád, tvrdě zúčtoval s Čechy jako rasisty.

Svatopluk Otava: I rasistický feťák se u nás může mít multikulti fajn
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

Černá Evropa je prostě IN

Vítězství importované Finky v soutěži Miss Helsinky je prý jasným důkazem o „pokrokovosti“ smýšlení obyvatel Finska (byť už podle názvu soutěže jde spíše o názor občanů jen hlavního města) a „zpozdilosti“ myšlení tradicionalistů českého (nejen) venkova.

Češi prý jsou nesnášenliví, neinformovaní a zcela rasističtí. Spustili totiž „kampaň“ (rozumějme – nakrkli se), když mezinárodní (německý) řetězec Lidl začal „dobývat“ české zákazníky formou multikulturně  pojatého plakátu s černým modelem na jakýsi ohoz.

Nu, Češi si řekli to, co řekli, Pan Doležal je ovšem plísní za to, že prý jsou netolerantními rasisty. „Argumentuje“ však pozoruhodně.

Prý žhavá krása importovaných Afričanek je solí v očích evropských (českých) rasistů na rozdíl od „frigidity“ blondýn skandinávského a také (co takhle Gabriela Soukalová?) českého typu. Jsme prý zaostalí, neevropští, neglobální, když si myslíme, že ta naše děvčata s vlasy jako len, mango nebo uhlí jsou ta nejhezčí na světě.

Vlast a národ jsou prostě OUT

Pomiňme důvody a tajemná zákoutí erotických snů J.X .Doležala, jenž vyzývá k intenzivnějšímu importu afrických krásek do České republiky za účelem počestného zesvětštění českých myslí, pomiňme Doležalova frustrující rána, kdy touha vymezit se proti „maločešství“ se nakonec vyjeví v aplikaci nahého zadku (patně stav autorovy mysli), s nímž „uctil“ památku osvoboditelů naší vlasti při průjezdu ruských „vlků“ na Olšanských hřbitovech.

Mimochodem – vítězství SSSR s nasazením hlavně Rusů ve Druhé světové válce je jediným důvodem, proč J. X. Doležal stále hude své fantasmagorie v českém jazyce.

To všechno pomiňme. Skutečností ale je, že „frigidita“ Evropanek a „žhavost“ Afričanek je v podání cáklého „buddhisty“ Doležala tím nejkrystaličtějším projevem rasismu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…