Svatopluk Otava: Jak za účelem „obnovení“ zlikvidovat Evropu v sedmi bodech od Jirky Soroše

22.07.2016 9:50

Sedmibodový plán na léčbu imigrantské krize představil king amerických spekulantů George Soros. Proběhl i v našich médiích bez větší pozornosti, s radostí se jej však ujala redakce Britských listů.

Svatopluk Otava: Jak za účelem „obnovení“ zlikvidovat Evropu v sedmi bodech od Jirky Soroše
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Co takhle Skotské listy? Nebo rovnou IRApress....

Šéfredaktor Čulík totiž otrokářské plány amerických bankéřů zveřejňuje často a rád. Přes udavačství se profilozofoval až k anarchii, a tak je posun v jeho dezorientované ultralevičácké mysli nepřekvapivě smutný. Ostatně – radikální anarchisté byli vždy „ozbrojená pěst“ nejdivočejšího kapitalismu. Stačilo vždy „správným“ směrem naprogramovat jejich pitomoučké, „dobrem“ a sluníčkářstvím přetékající mysli.

Namísto toho, aby se Honza Čulík zabýval po Brexitu vhodným přejmenováním svého věčně o peníze žadonícího média (Co takhle Skotské nebo Irské listy?), raději se zmateně pouští do „záchrany“ milovaného, uvadajícího Západu prostřednictvím výkonných penisů islámských teroristů. Georgie Soros mu tedy hodně „hraje do noty“.

Amerika bude ničit, bořit, likvidovat. Taky „obnovovat“. Evropa? – platit!

Sorosův plán přitom lze stručněji a výstižněji shrnout do bodů tří. Za prvé – Evropa bude cálovat do budoucna všechno, co si Velký bratr za Velkou louží usmyslí. Za druhé – nájezdníky si napříště bude pohodlně vozit v počtu aspoň 300 000 invazistů ročně. Za třetí – Američané budou beztrestně loupit, bombardovat a rozvracet systémy všude ve světě s nekonečným monopolem na „obnovování“ rozbitého.

Plky o „škodlivosti“ státních hranic mezi jednotlivými zeměmi EU, díky nimž si evropské národy udržely národní kontinuitu chrlí pan Soros s pravidelnou umanutostí. Se stejným drivem je pak přesně i „vylepšeně“ papouškují redaktoři BL. Maně se nabízí otázka – Jak je vlastně možné, že si v průběhu 2 000 let podrželi Evropané svůj historický vývoj, když hned na počátku letopočtu nezřídili EU? I když – ty pokusy samozřejmě byly, že ano. Třeba Nero, Napoleon, Hitler…, pošahanými unijníky evropské dějiny disponují dost a dost….

Vystudovaný ekonom, povoláním hrobník….

S panem Sorosem si při likvidaci evropských národů přitakává i mediální hvězda Ukradené televize, ekonom Karel Sedláček. Ten již vymyslel za celý kontinent i nekrolog. Prý – když už má Evropa skončit v propadlišti dějin, ať je to cestou „humánní“ dobro prosazující Evropy, než cestou zlé, bránící se bílé světové entity.

Paráda! S takovou ekonomickou vizí lze vyslovit obavy o uživení se pana Sedláčka v jeho oboru, jimž je nepochybně obhajoba celosvětového drancování ve jménu „hodnot“, tedy amerických miliardářských banksterů. Ale „práci“ i takový intelektuál a „morální“ elita jistě najde. Třeba ve Skotských listech pana Čulíka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…