Svatopluk Otava: Je to nadějné. „Hodnoty“ si jdou po krku, jako bývalé tchyně

27.06.2016 11:52

Je-li „Pevnost Evropa“ tak vnitřně soudržná, jako předvedli čeští stoupenci „evropských hodnot“ v OVM na obrazovkách Ukradené televize, je vše na dobré cestě odcházení Čtvrté říše (EU) do historické žumpy. Ale ještě Evropané slavit nemohou. Chcípající kobyla bude kopat, takže škody jistě budou. A nemalé.

Svatopluk Otava: Je to nadějné. „Hodnoty“ si jdou po krku, jako bývalé tchyně
Foto: Archiv
Popisek: Mapa Evropy

Prognózy Svatého Zaorálka

Zaorálkova evropská „frakce“ se nevybíravě pouštěla do výčitek Teličkově „frakci“, Telička naopak huboval Zaorálkově „frakci“, „frakce“ pana Zahradila posedávala s úsměvem opodál, bavila se neskutečně. Takhle zdarma ódeesáckému gangu nenabíjel předvolební kanóny snad nikdo. Téma? Jak jinak, Brexit. A kdo za něj může, spíše kdo vlastně nemůže. Kdo by měl „vyvodit odpovědnost“, podávat demise, sypat si popel na hlavu. Výsledek? Všichni, jenom já ne….

„Vždycky jsem říkal…., dávno jsem upozorňoval…, pozval jsem Steinmayera na snídani, já chcu…!“, drmolil narcistní balbutik Zaorálek páté přes deváté a jeho pěstičky se míhaly v naléhavých gestech úzkostmi stíhaného psychotika. Žádné názory „oponentů“ vůbec nebral na vědomí, spíše to vypadalo, že se sám nachází v jakémsi stavu náměsíčné obluzenosti. No, to víte. Anglický záchranný člun se nakonec od evropského Titanicu odpoutal i přes rozbouřenou hladinu, vrak se plní vodou, sesličky darmojedů jsou tím pádem velmi rozkývané.

Návrat projektu EU ke smysluplné původní myšlence EHS, tedy bezbariérově spolupracujících suverénních států se konat nebude. Proč? Mezinárodnímu bankéřstvu to bylo málo. Příliš se zahleděli do finančního teroru, jaký uplatňovali vůči jihu a východu Evropy. A jelikož Angličanům nakonec hrabání peněz výměnou za ztrátu národní suverenity a hrdosti připadlo nakonec přece jako vysoká cena za pohodlí, spáchali „podraz“ a „trest“ je nemine. Na tom se shodl Zaorálek i s Teličkou, jen si to kouzlem okamžiku jaksi neuvědomovali.

Chcete myslet? No, tak to ani nezkoušejte….

Ale důležitou informaci pozornější divák v záplavě hysterických blábolení přece jen získat mohl. Dnešní „snídaně“ v Praze, na níž prý Zaorálek „pozval“ německého ministra zahraničí, který se bude účastnit schůzky zemí V-4. „Snídaně“ však musí být napřed správně dekódována, jen tak se čtenář doví, co se dnes v Praze bude „péct“.

Zaorálkově „snídani“ předcházel panický sraz spiklenců nadlidí ze zakládajících zemí EHS v Německu. Odchod anglických kverulantů by totiž mohl způsobit aktivitu zejm. východoeropských kverulantů. Tudíž je nutno ukázat V-4, kdo je tady vlastně pánem a že fleky kolaborantských místodržících nejsou garantovány na „věčné časy“, ale eurohujeři si je musí u „elit“ napřed vysloužit.

Stručně řečeno, na „snídani“ pan ministr Plechová huba nikoho nepozval, protože pan říšský ministr zahraničí se prostřednictvím říšské kancléřky Merlelové „pozval“ sám. Aby si snad mopslíci z V-4 nemysleli, že by mohli do budoucna cokoli rozhodovat. Tak zhruba o tom byl hodinový kolotoč plačtivých výčitek a bezradných plků prý na téma odchodu Velké Británie z „prestižního“ klubu do „nejistoty“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Keller: Pevnost jako řešeto

11:34 Jan Keller: Pevnost jako řešeto

Evropa je připravena posilovat svoji vojenskou přítomnost na východní hranici, aby zabránila možné r…