Svatopluk Otava: Kdepak jsou „...Je suis Pakistanes“?

30.03.2016 8:19

Je to už pár dnů, kdy islámský fanatik (nemající pochopitelně cokoli společného s Islámem) nechal asistovat při své sebevraždě sedmdesátku pákistánských křesťanů, hlavně žen a dětí. A můžeme listovat bakalonovinami či přepínat TV programy do únavy, žádné minuty ticha se nepořádají, proslovy Čárlíků, Pařížanů a Bruselanů se nekonají. Jestlipak to nebude tím, že ten snědý křesťan je přece jen tak trochu jiná (tmavší) káva, než bílý?

Svatopluk Otava: Kdepak jsou „...Je suis Pakistanes“?
Foto: pixabay.com
Popisek: Civilizace - ilustrační foto

„Lidská práva“ jsou synonymem pro nadřazenost i degeneraci

„Staré země“ EU se prostřednictvím svých papalášů pokouší sice vyvinit z koloniální minulosti horem dolem tlačenou pozitivní diskriminací ras a nejpitoresknějších minorit, ale v pocitech jediných nositelů „hodnot“ a „civilizace“ sebevražedný mesianismus a nadutost přetrvává. To se ví, že jsme si všichni rovni, jenže „zásluhy“ jsou přece na Západě, tak jaképak copak? Koneckonců – papalášstvo už je takové. Nějací ti civilisté sice při atentátech vždycky zemřou, ale eurobossů se to netýká. Budiž, těm bílým podržíme jakousi tu formalitku s „minutou ticha“ či „solidaristickým parádemaršem“ se sniperskou asistencí, ale chtít po nás ještě, abychom se stavěli na roveň jakýchsi Pákistánců, to už by se chtělo po Euroatlanťanech moc. Vždyť by to vypadalo, jako bychom byli ochotni dát si kafe s taxikářem nebo uklízečkou, což jsou ty vrcholné „manažerské“ posty, kvůli nimž jsme si gastabereitry do Evropy přivezli….

Jinými slovy – jistěže všem těm Afričanům nebo Asijcům přináleží všechna lidská práva, ale už vůbec ne ta naše nadlidská. To není nějaká levicová tiráda rovnosti, tyto řádky. To je myšlenková linie všech degenerovaných, bohorovných Západoevropanů, co si myslí, že živit se v jistých potřebných profesích je do budoucna pod jejich úroveň a řeší to importem těch méněcenných. Je to též myšlenkový obzor našich papalášů zprava doleva, kteří nás vehementně do západní degenerace tlačí (výjimkám čest). Prý tam patříme.

A kam budou patřit Češi?

No, nepatříme. Češi a Slováci, stejně jako většina Východoevropanů neměli nikdy potřebu žít z cizího, tento „civilizační“ jev byl na Východě neznámý. Ale z opačné strany historických událostí přece jen zkušenost s „civilizací“ máme. To nás neúspěšně germanizovali stovky let, to z výsledků práce našich předků žili západní civilizanti, když se jim tisíc let nepodařilo slovanský živel prostě vyhubit.

Takže v tomto smyslu máme lidsky k dalším opovrhovaným národům blízko. A za duše povražděných, křesťanských Pákistánců nedá žádnou práci se upřímně pomodlit. A fyzické schránky těch Pákistánců a dalších muslimů, kteří k nám přicházejí znásilňovat, vraždit a loupit bychom měli expresně nakopat tam, kde končí záda. Andělka Merkelic, stejně jako její nationegenosse Schwarzenberg, lokaj Sobotka či špína Štětina ať už si lidsky ty Čechy zařadí, kam chtějí. Bez nich se jistě obejdeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

19:04 Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

Komentář k dnešní aukci dluhopisů slovenské vlády, která dopadla nad očekávání úspěšně.