Svatopluk Otava: Kvílení kavárenských, levičáckých plaček je úsměvné, ale takový Boris Cvek vlastně i budí lítost

06.09.2016 8:36

Ono se totiž už dnes na adresu kavárenských „intošů“ typu redakčního kolektivu Britských listů ani nedá použít slůvko - levicových. Levicový přemyšlovatel totiž řadí kolektiv nad jedince, zatímco ten pravicový jedince nad kolektiv. Jandourkové, cvekové, dolejší, kartouzové a jiní čulíkatí pisálci však levicoví nejsou, poněvadž ve svém narcismu nevidí, že už dávno myšlenkově uvízli v pocitu vlastní nadřazenosti nad „lůzou“. Prostě – považují se za nadlidi, smýšlejí tudíž levičácky, nikoli levicově.

Svatopluk Otava: Kvílení kavárenských, levičáckých plaček je úsměvné, ale takový Boris Cvek vlastně i budí lítost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Evropský parlament

Nějak nám zlobí ten elektorát…

V krátké glosičce dnes Boris Cvek „hledá kořeny“ neúspěchu ortodoxní marxistky Merkelové, která neuspěla prostřednictvím své strany při volbách do zemského sněmu v Meklenbursku. Nad neúspěchem mutti Merkel se hořekuje i na stránkách dalších českých médií, stejně jako v televizním či rozhlasovém mainstreamu, leč pravé důvody propadu důvěry občanů v pološílenou svazačku nikdo pojmenovat nechce.

Borja Cveků soudí, že příčinou je nedostatečná „edukace elektorátu“. Hm…, povšimněme si, že už nás „kavárníci“ neberou na zřetel coby občany, voliče, myslící bytosti. Stali jsme se „elektorátem“. Navíc nedostatečně „edukovaným“. To je zřejmě výraz, jímž levičáčtí „hybatelé“ nazývají vymývání mozků od kolébky po tvárnou dospělost, jak třeba předvádí díky své dočasné moci ideová příznivkyně pana Cveka v českém školství, ministryně Valachová.

Demokracie je prostě blbost.., takový přežitek vlastně…

Nový Evropan totiž vznikne integrací severoafrických a středovýchodních analfabetů a sexuálních frustrátů (jinak též „syrských“ inženýrů a doktorů ze Senegalu), inkluzí Bohem na mysli ochuzených nešťastníků do vzdělávání jejich šťastnějších vrstevníků (to je ta edukace!), jakož i zamezením podílu „lůzy“ na jakémkoli rozhodování o své budoucnosti. Ideálně vypěstovaný euroblb pak bude „vynikat“ nahnědlým odstínem pokožky, duhovým postojem ke všem možným sexuálním úchylkám a zcela zmodralým ksichtíkem od pořvávání na řízeně svolávaných „demonstracích“ proti komukoliv, kdo „nejde s námi“. Rudá kartička v tlamičce takových euroovcí se rozumí samo sebou…

Demokracie více netřeba. Tento balast zaniká souběžně s koncem lidu, jenž bude úspěšně přetvořen v už zmíněný elektorát. Tak jakápak vůle většiny? Většina prostě zmizí, budou jen kohorty pestrých menšin s „lidskými právy“, psychpatickými Prague pride parádemarši a tlacháním o zárukách zářné budoucnosti u kavárenských stolků…. (Malá otázka pane Cveku. Kdopak Vás ,nás…?, potom vlastně bude živit?)

A kdo to dnes tedy je, ta levice?

„Levice by se měla zamyslet“, hude pan Cvek svou. A kdepak ji máte tu levici? To jste si doposud nevšiml, že levice i pravice se také transformovala v pustou smečku korytářů a hochštaplerů, co jsou pro penězovod ochotni i schopni obracet kabáty několikrát za kariéru? Je Vám bližší levičák a marxista Zaorálek nebo pravičák a marxista Sobotka (Přemysl)? A co takový Karel Schwarzenberg? Svým odsouzením (obecně střízlivě příjmaného) výroku Andreje Babiše na původ tábora v Letech se řadí k levici nebo pravici? A zneužíváním nucených prací internovaných cikánů na schwarzenberském panství se tento „obohacující“ přístup lupičské modré krve dá nazvat spíše levicovým nebo pravicovým?

V titulku tohoto článku již bylo uvedeno, že tápání pana Cveka až budí lítost. Je to tak. Protože prvním a jediným, opravdovým levicovým myslitelem byl Ježíš Kristus, jemuž satanisticky mocichtivá římskokatolická církev ukradla demokratické myšlenky souběžně s životopisem. Ježíš věřil v lid. Pan Cvek v „elektorát“. Zdá se, že lítost nad panem Cvekem je na místě…

Svatopluk Otava

Pod čarou

A proč vlastně stále název Britské listy? Nebylo by pod dojmem posledních brexitových událostí více na místě třeba Antibritské listy? Možná též Skotské listy či (BL je tahák!!!), takže Bruselské listy…?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …