Svatopluk Otava: Nesmáli se jen Šlachtovi s Komárkem. Smáli se nám všem

24.06.2016 11:19

Smáli se, až se za břicha popadali, sebejistě, drze, s jistotou, že se jim nic nemůže stát. Smáli se stejně, jako staroměstští konšelé za horkého léta, ještě pár dnů před tím, než je pražští měšťané a chudina svrhli z oken na nastavená kopí a halapartny. Tak se nám všem smáli zpoza svých naditých prkenic zločinci z ČSSD, ODS a TOP-09.

Svatopluk Otava: Nesmáli se jen Šlachtovi s Komárkem. Smáli se nám všem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta, bývalý šéf ÚOOZ

ŽVANÍRNA. LEPŠÍ SLOVO OPRAVDU NENÍ

Tak se dá stručně charakterizovat průběh zasedání Výboru pro obranu a bezpečnost  Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, mnohem výstižněji nazývaném Žvanírna. Političtí gangsteři všech barev předvedli svou brutální obstrukcí, kdy nedovolili Výboru projednat pranic, že právo i spravedlnost nadále zůstávají jen prázdnými slovy.

Ujistili občany, že policie bude napříště sloužit jen k dohledu a šikanování nespokojených nevolníků, že osamělí bojovníci jako Šlachta a spol. nebudou mít šanci cokoli změnit a že rozbitý, rozkradený stát a uloupenou suverenitu Čechům dobrovolně nevrátí. Chystané přetvoření bezpečnostních sborů na poslušné pretoriánské gardy, sloužící k osobní ochraně lupičů z řad politického panstva, má být k prvnímu srpnu hotovou věcí.

DO PREZIDENTA NEKOPAT! (TENTOKRÁT…)

Zřejmě se to mistrovi dýky a ministrovi vnitra Chovancovi podaří. O marné naději na možnost zvrácení výsledků tohoto puče svědčí i dosud nevídaná zaraženost prezidenta Zemana. Jeho bonmot z oblasti fotbalové terminologie o tom, že je třeba „…dostat míč zpět na zem a uklidnit situaci…“, vyznívá tentokrát jako bezbranný plk.

Spíše se ukazuje, že urgentní návštěva exprezidenta Klause pospíchajícího „slavit“ o týden dříve narozeniny s kamarádem z „prognosťáku“ Zemanem, „osvěžila“ panu prezidentovi pár skutečností. Možná takového druhu, aby si vzpomněl na to, že ne všechny spisy StB byly v polistopadovém kvasu skartovány. Snad ani prezident osobně, ale jemu blízké osoby, přátelé, příbuzní, zkrátka kdoví kdo, by tudíž mohli „mrkat na drát“, až autor rekonstrukce policie a školený estébák Zdeněk Laube pootevře skříň s kostlivci.

JO, „SAMETOVÁ“ TOMBOLA… TO BYLY ČASY!

Raketová likvidace československé ekonomiky po sprostém mocenském handlu zvaném Sametová revoluce byla možná díky chvilkovému „zhasnutí“, jak je známe z filmového Formanova skvostu Hoří má panenko. Jen ve vykradené „tombole“ byly národní miliardy, státní suverenita a změna občana v poddaného. Spoluautorem „zhasnutí“ byl i Václav Klaus a „…přece bys mi Miloši nepřál, aby teď najednou něco jako tento… A máš vůbec představu, kolik nás v tom vlastně jede..?“.

I takováto možná vysvětlení snad způsobují, že se pan prezident tentokrát tváří jako vyoraná myš, stále nepřátelská masmédia jej za roli „mediátora“ politické krize div nehladí po hlavě, zkrátka je najednou státotvorným prvkem. Sám však působí stejně vykuleně, jako když se před dvěma lety vyjadřoval ke skutečnostem na Ukrajině a z Brusele mu přijel „umýt hlavu“ pan obersturmbanführer Schultze.

DEMOKRACII SE PO BRUSELSKU ŘÍKÁ – LAUBE

Koneckonců byl to právě prezident Zeman, kdo na jaře povýšil majitele zajímavého lustračního osvědčení a „prověřeného“ policisty s letitou estébáckou praxí na stupeň „tajné“ Laubeho na brigádního generála. Těch několik dosud žijících bojovníků za svobodu Československa mohou asi stěží věřit tomu, že zatímco oni mnoho let nasazovali životy v boji proti fašistické hydře, soudruh generál měl v popisu práce jen nasazovat komunistické agenty na své spoluobčany, aby docílil stejné, ne-li vyšší a hlavně nesrovnatelně lépe honorované hodnosti.

Jelikož generál Laube má fantastické krytí, kdy jeho udavačstvím proslulý oficiální nadřízený a policejní prezident Tuhý je vlastně jeho podřízeným po osvědčené linii estébáckého bratrstva, je jasné, že Chovancův puč se povede. Pan Chovanec totiž možná také jen poslušně plní úkoly pana Laubeho. A snad i „přítel“ Sobotka, jako před ním „pan čistý“ Nečas, než podlehl méně ukázněné části svého mozku a bezprostředně po té i těla.

STUDENOU VÁLKU VYHRÁL SOVĚTSKÝ SVAZ. ZA CENU PŘESTĚHOVÁNÍ SE

A kdože vlastně tedy šéfuje Laubemu? To je otázka do Bruselu. Tam se totiž v devadesátých letech přesunuly Sověty, když ideologicky konečně „uzbrojily“ a infikovaly Západ i s USA, kdy směskou fašisticko-bolševických zhůvěřilostí nasměrovali západní civilizaci  na cestu do historického prázdna, ze které se sice ještě dá odbočit pro jednotlivé evropské národy, ale jen pro ty, které si už nějakou tou zkušeností s bezprávím prošly. Jako ten náš….

Osamělí bojovníci jako pan Šlachta zatím, zdá se, šanci nemají. Minimálně do doby, kdy si konečně většina občanů uvědomí svůj vlastní podíl na budoucnosti národa a státu. Kdy při jakýchkoli volbách přestanou z neznalosti motivů či ideologické naivity házet hlasy provařeným Laubeho demokratům  z ČSSD, ODS či TOP-09. A nedělejme si iluze, z KDU-ČSL a Filipových komunistů včetně.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

19:04 Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

Komentář k dnešní aukci dluhopisů slovenské vlády, která dopadla nad očekávání úspěšně.