Svatopluk Otava: Potrhlý socialistický klerik Jandourek „cudně“ prasácky účtoval s Terezou Spencerovou

28.08.2016 14:20

Na myšlenkové čuňačinky je dnes vhodných povícero webů. Katolický aktivista Jandourek, co v Boha nevěří, si zamiloval Reflex. Dobrá volba. Kdysi zajímavý titul se díky salonní pseudoscéně a drogami i alkoholem zdevastované redakci transformoval na svazácký tlampač ve stylu – kdo nejde s námi, jde proti nám. A protože modrou sovětskou vlajku milují i USA, křepčí se grafomansky tu okolo bruselských sovětů, onde zase kolem hvězd a pruhů.

Svatopluk Otava: Potrhlý socialistický klerik Jandourek „cudně“ prasácky účtoval s Terezou Spencerovou
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Fauly, demagogie, prostě kecy….

Tereza Spencerová se „provinila“ tím, že prostě poukázala na „bohulibou“ činnost amerického miliardáře Sorose, který nepokrytě financuje neziskovky a státní puče vydávané za revoluce všude po světě, podporuje finančně politické defraudanty demokratických myšlenek, národní kolaboranty všech barev a stupňů, co jsou ochotni prodat vlastní babičku za „náš způsob života“…

„Záhadnou bytostí“ označuje v úvodu svého reflexního perlení Jandourek Terezu Spencerovou, lidskou podstatu jí tak vlastně nepotvrzuje ani neupírá. Oblíbené kredo politického katolicismu – ani pěšky ani za vozem, ani nahá ani oblečená – tím pádem naplňuje do puntíku. Takto se politikáři vyznávající Zlaté tele pohybují úspěšně svazácky v politickém spektru všech myslitelných režimů, vždy jim to prostě něco nese. No, dost k tomuto primitivnímu faulu….

Tereza Spencerová v Literárkách rozebrala uniknuvší maily z jedné ze Sorosových nadací a přesvědčivě i snadno dovodila snahy sociálního hybatele o udržování horkých míst ve světě v trvale „užitečném“ požáru, vytváření dalších takových požářišť prostřednictvím barevných „revolucí“, prostě nelidské pokusy o tvorbu zastrašených, tupých, bolestí devastovaných a snadno ovladatelných mas prostřednictvím likvidace národů a šlechtění na myšlenky nenáročných „bytostí“,(abychom se přidrželi terminologie pana Jandourka).

Prachy od Sorose? To je dobře…

Jelikož fakta oddiskutovat nelze, musel i „záhadný“ klerik přiznat, že George Soros se politicky angažuje financováním výše uvedených aktivit a „blahodárných“ neziskovek. A je to prý dobře. Zajímavá myšlenka. Provalivší se financování antinárodního dění a vyvolávání pučů je tedy dle Jandourka v pořádku. Jen pojmenování těchto jevů prostřednictvím „proruských webů“ v pořádku není, jelikož to v té hloupější většině vyvolává nepříjemné dotazy. Třeba takového druhu, jako – kdo a jak financuje sluníčkáři, kavárenskými kabaretníky a nejrůznějšími jandourky tolik ostouzené „proruské weby“?

Proč si pan Jandourek nedá tu práci a neprokáže temnou ruku Moskvy či přímo Putinova špajzu za financováním takových Prvních zpráv, Literárek.cz, případně Vlasteneckých novin, či Parlamentních listů, tedy titulů, o nichž Honzík tvrdí, že by do nich „slušný člověk nepsal a v případě, že by bez svolení otiskly nějaký jeho článek, okamžitě by protestoval…“?

Vědomosti? Argumenty? Proč? Prostitutovi stačí, když dostane zaplaceno

Politicko-geografická tupost, s níž pan Jandourek dále operuje při komentování událostí na Ukrajině či v Sýrii vzbuzuje údiv i úsměv. Prý Ukrajincům dle Terezy Spencerové zřejmě naordinoval jejich nespokojenost s Janukovyčem („hodnotově“ svrženým prezidentem) někdo zvenčí… A kdo jiný božínku? Kdo asi měl zájem na obrácení pololitického kurzu této země, když výhodnější hospodářské podmínky nabídlo Rusko a hrozila tím dlouhodobě nemožnost využít nástupnického prostoru pro budoucí válku s ním? Kdo první začal prostřednictvím armády s masovým vyvražďováním vlastních občanů, se zvířeckým upalováním protestujících, s výprodejem všeho (i toho „přibitého“) americkým společnostem, třeba synáčka pana Bidena? Rusko snad?

V Assadově Sýrii prý (dle pana Jandourka) 13% vládnoucí menšina ovládala většinu a lidem se „nežilo příliš dobře“. Ach tak. Tož, co to je „příliš dobře“? Nejvyspělejší arabská země, sekulární, v níž desítky náboženství a jejich odnoží spolu dlouhodobě vycházely v míru, obyvatelstvo bylo všeobecně nejvzdělanější v celém arabském světě, se špičkovým zdravotnictvím (i díky v socialistické totalitě vzdělaným lékařům), která neměla žádné ambice zasahovat do dění u svých sousedů, to podle Jandourka není „příliš dobře“?

Současné vraždění kohokoliv kýmkoliv způsobené děťátkem banditské politiky USA zvaným Daeš už podle v Boha nevěřícího pisálka už „dobře je“? Nevinou krví zasviněná historie Českého národa kterou zavinili naši političtí slouhové typu Sobotky, Zaorálka jako před tím Nečase, Schwarzenberga, to už konečně „je dobře“?

Tereza Spencerová se panu Jandourkovi nelíbí. Pracuje totiž hlavou, to se dnes moc nenosí. Vždyť přece každý člověk by si snadno mohl najít nějakou tu menšinu s „lidskými právy“, demonstrovat za cosi, pořvávat pitominky, pochodovat v Prague pride potřásajíc „hrdě“ hýžděmi vedle soudruha Shapira či soudružky Krnáčové, apelovat, vyzývat…. Tak na co mozek? Pan Jandourek jej k „práci“ rovněž nepotřebuje, jeho přináležitost k menšinové „kavárně“ to nevyžaduje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…