Svatopluk Otava: Proč? Protože jste lhali, lež vás živí a nic než lhát neumíte…

31.10.2017 10:03

„Tradiční“ politické strany „analyzují“ volební výprask prostřednictvím politologů, filozofů, vlastních ústředních výborů a konferencí, vyjadřují se i „osobnosti“, tragikomické postavičky „kulturní fronty“ apod.

Svatopluk Otava: Proč? Protože jste lhali, lež vás živí a nic než lhát neumíte…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

Povolební veliké divení zprostředkovává mediální mainstream v čele s Ukradenou televizí. K osvědčenému scénáři „antibabiš“ přibyl ještě jeden aktuálnější – „antiokamura“. Odpornou a smutnou roli v tomto divadle hrají zejména představitelé tzv. české levice z ČSSD a KSČM.

Výprask made in KSČM

Nikdy nebylo k vidění tolik účastné a vlídné pozornosti, kolik je tzv. komunistům věnováno třeba na obrazovce ČT po téměř úspěšné likvidaci komunistické strany vlastními kolaboranty, jako právě teď. I včera Zuzanka Tvarůžková v INTERVIEW ČT 24 div že Vojtíškovi Filipů neotírala zpocené čílko a už už se hrnoucí (krokodýlí) slzy. Jak se to mohlo stát panesoudruhu, proč vám ti nevděční voliči vlastně nabacali?

No, byl to výprask, byl a my budeme rozebírat, analyzovat, přijímat usnesení, oslovovat voliče v tomto období, obměňovat, působit, postavíme se čelem k masám…. Zhruba takto bezmyšlenkovitě plkal dobře parlamentně zabydlený jurista Filip. O růžovém, kratičkém vodítku, které vyfasoval v Bruselu podobně jako paní Konečná a na kterém je trpělivě pravidelně venčí pansoudruh Jirka Dolejš, nepadlo ani slovíčko.

Nelze zatím doložit, jaké pořadové číslo průkazky tajných členů TOP-09 má zmiňovaný „komunista“ Dolejš, ale kdo by tipoval od 1 do 20, moc by se nespletl. Naše budoucnost je v EU, musíme být solidární s programem muslimské invaze do Evropy, musíme poslouchat a řídit se legislativou Bruselu, budeme prostě náš mateřský Eurosojuz podporovat a bojovat za něj do poslední kapky dělnické krve. Takto lze z každého vyjádření Jiřího Dolejše interpretovat jasně jeho myšlenky. A Dolejš je krk, na němž sedí a točí se hlava Filipova.

A pozor na Josefa Skálu. Pokud by jeho nebylo, likvidace KSČM by už klidně proběhla. Takže jej soudruzi budou pozorovat, ostouzet jej, jak už to předvedl Filip u Zuzanky, házet na něj špínu a pod nohy klacíky stejně, jako se to dělo a povedlo v případě Miloslava Ransdorfa. No, a protože voliči si události v politice za čtyři roky volebního období vyhodnotit umí, jsou prostě dnes jinde. Nějaké otázky soudruzi?

Výprask made in ČSSD

A co oranžoví „přátelé“? Budou schůzovat, objíždět kraje, analý… etc, etc, jak popsáno u soudruhů. S výsledkem? Stejně jako u „soudruhů“. Žádné lži, žádná zrada voličů, „úspěchy“ jim prostě byly „ukradeny“, nejvíce hnutím ANO. A proto se stejně jako „soudruzi“ i „přátelé“ Chovanec, Zaorálek či Sobotka budou do poslední chvíle držet všech dosažitelných papalášských seslí, jako bobek košile.

Pravda nikoho z arcilhářů nezajímá, poněvadž je takový morálně-filozofický termín nezajímal nikdy. Proto bez uzardění v roce 2013 lhal Zaorálek voličům promyšleně, věšel jim bulíky na nos v tom smyslu, že okamžitě, když jim bude svěřena vláda nad Republikou, bleskově zatočí s velkotunelem tzv. Církevních restitucí.. Pět minut po uzavření tehdejší koalice za účasti politické prostitutky KDU-ČSL bylo jasno, že slibům je tím pádem odzvoněno, voliči byli podvedeni zcela raketovým tempem.

Pak už stačilo přidat několik zdařilých kousků, jako zestraničtění policie rozehnáním ÚOOZ, zestraničtění práva ignorancí vůči právoplatnému rozsudku, kdy ČSSD měla platit konečně dluhy rodině Altnerů, kamarádíčkování s kyjevským fašistickým a genocidním režimem vysoko nad rámec toho, co žádal Brusel, flikováním jejich poškozených kammeraden, jimž uštědřili donbaští horníci několik citelných výprasků, podlézání sultánovi Erdoganovi, je těchto vnitřně i vnějšně politických kejklů řada v desítkách odporných případů.

Lži, lži a stále lži. A bůhvíjak je to možné, ale český volič si toho všiml. Přešel k těm, jimž navzdory mediálnímu úsilí takovéto prohřešky zatím nikdo nedokázal. Ještě nějaké dotazy „soudruzi“? Ještě nějaké dotazy „přátelé“?

Svatopluk Otava

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…