Svatopluk Otava: Prokletí ropy a nikdy nekončící špinavosti západního světa „hodnot“

26.08.2016 9:13

Celý svět jen bezmocně zírá, jak si USA v dojemném souznění s muslimskými feudály opět s Kurdy vytřeli zadek. Největší národ na planetě, jemuž jsou stále upírány základní lidská práva včetně práva na vlast, je díky sociálnímu inženýrství Velké Británie a Francie zase obětí geopolitiky, tentokrát v režii USA.

Svatopluk Otava: Prokletí ropy a nikdy nekončící špinavosti západního světa „hodnot“
Foto: M.Kutilová
Popisek: V kurdském městě Kobaní

„Naši“ četníci ropných polí

Historicky nikdy neexistující stát Írák, jenž od stolu nalajnovali Britové ve dvacátých letech minulého století, měl a má jediný účel. Administrovat území bohaté na ropu pomocí sunnitských nemakačenků s místní „modrou“ krví, zásobovat tím Západ petrolejem a odírat místní obyvatelstvo až k nesnesení.

Totéž platí o Saúdské Arábii a jejímu vládnoucímu zločineckému klanu. Zde se pro jednoduchost ukradlo území jemenských Hútíů, kteří včas a na správném místě nejevili dost ochoty podílet se na zločinech proti vlastnímu národu pod taktovkou Jejího Veličenstva. Totéž platí o pseudostátech typu Katar, Kuvajt, Omán, totéž platí prakticky o celém Blízkém východě s výjimkou Sýrie a Íránu.

Takový Blízký východ po II. světové válce „zdědili“ po Britech američtí bandité a dodnes jej nejšpinavějšími praktikami udržují v pečlivě rozhádaném stavu. Kšefty s ropou a zbraněmi jsou přece tak užitečné pro „náš způsob života“, „hodnoty“ a „demokracii“.

Milí Kurdové, to, co my vám slíbíme, vám nikdo jiný neslíbí….

Kurdové, kteří po tisíciletí konzistentně obývají prostor na územích Turecka, Íránu, Íráku a Sýrie (ale lokálně též Arménie či Ázerbajdžánu) vždy na britskou, francouzskou, nyní americkou politiku nerostného lupičství tvrdě dopláceli, doplácejí a doplácet budou. Vznik samostatného státu jej jim upírán, na špinavou práci se však hodí.

Jestliže akceschopnost Pešmergů vyděsila Západ svou schopností porazit sami zlobivé děťátko amerických banksterů IS, rozhodli se učinit tomu přítrž. Vpád osmanského řezníka do Sýrie se náramně hodí, Kurdové opět ostrouhají a na mrtvoly jejich statečných bojovníků a bojovnic se mezinárodně hodnotově plivne, jak je u nás, zparchantěných Zápaďanů zvykem.

Krvavé pařáty marxisty Zaorálka

Kdepak jsou se svými prohlášeními evropští stoupenci „hodnot“, aby aspoň slovně odsoudili tureckou genocidu Kurdů pod pláštíkem „boje“ proti svým kamarádům z IS? Kdepak je například náš ministr zahraničí Karel Lubomír Schwarzenberg-Zaorálek, co tak hrdě oznamoval „světu“, že ČR zásilkami zbraní podporuje statečný boj Kurdů?

Fakticky šlo o to, že Bohuslava Merkelovic ministr daroval USA, tedy CIA, české zbraňové dary tím, že jejich distribuci Kurdům „svěřil“ americké straně.  Logistickými „omyly“ pak docházelo ke shazování české výzbroje islámským řezníkům, Kurdové z nich viděli pouhý zlomek, zato však americké shozy vzbuzovaly radostné křepčení sunnitských řezačů hlav. Tím jsme se díky aktivitě ministra Plechové Huby stali faktickým sponzorem islámského terorismu, stejně jako díky postoji stejného ministra jsme se stali sponzorem a ochráncem státního terorismu ukrajinských fašistů o dva roky dříve.

Zahraniční politika České republiky, podobně jako ostatních států EU a zejména USA se dá nejvýstižněji popsat jediným jednoslabičným slovem.

FUJ!

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty