Svatopluk Otava: Puč nevolitelných - pražský majdan - začne ve středu?

07.05.2017 14:42

Jasná, byť neoficiální koalice, nevolitelných výprodejců státní suverenity a národa ČSSD, TOP-09, KDU-ČSL a ODS (za tiché tolerance FILIP BOYS – KSČM) hodlá rozpoutat násilné spiknutí proti přímo volenému prezidentovi Miloši Zemanovi ve středu v 18,00 přímo na Václavském náměstí.

Svatopluk Otava: Puč nevolitelných - pražský majdan - začne ve středu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Záminkou pro bezprecedentní vyvolání pseudoatmosféry “lidového“ hněvu má být ústavně čistý postoj prezidenta republiky, jenž se pracně snaží navrátit smysl politiky do standartních demokratických mantinelů a s co nejmenšími škodami pro Českou republiku.

Ve chvíli, kdy je náš stát vydán napospas umělé anarchii plynoucí z nevyzpytatelných mentálních křečí narcistního a psychopatického premiéra, nastávají chvíle, kdy se smečky pražských „kavárníků“ a ekoteroristů rozhodly zavelet k útoku na Hrad prostřednictvím „protestů“ proti stejně umělé pseudokauze ministra financí Andreje Babiše a jeho údajných nejasností (které neexistují) ohledně korunových dluhopisů a nabývání majetku.

„Revoluce“ bude tentokrát jaká? Fialová?

Aktivistka Šárka Fialová svolává demonstraci majdánistů na středu 10. 5. V 18,00 na Václavské náměstí, informuje Šafórum (Fórum24) ve své dnešní hlavní upoutávce. Osloveny jsou prý již „osobnosti“, jejichž identitu naše čacká Šárka Savčenko z Arcu zatím tají, zaplněno prý bude Václavské náměstí zouplna a pučistické požadavky nejsou zrovna malé.

Prezident nesmí zdržovat odvolání Andreje Babišše z dobíhající Sobotkovy vlády, o jejíž relativní funkčnost se po celou dobu mandátu právě odvolávaný staral.

Prezident se vzdá pokusu o svou kandidaturu na další funkční období. (!!!)

Policie vznese obvinění proti Andreji Babišovi (!!!)

Jelikož Sobotkou a Chovancem vlastněný Nejvyšší soud a policie budou jistě náchylné slyšet na toto volání „hodnot“, bude jistě o bezpečí demonstrujících postaráno a jakmile je „osobnost“i vyzvou, budou moci ve středu v podvečerních hodinách napochodovat z Václaváku přímo na Hrad „sesazovat prezidenta“. (Asi tam zrovna nebude, ale takový „detail“ naštěstí militantní sluníčkáři tak docela nedomysleli.)

Ale ten „demokratický“ háv, do kterého chystaný puč halí fialová ťunťa se zneuznalým, k „lůze“ pohrdavým šafrintošíkem stojí opravdu za to.

Prezident nesmí…, policie musí…

Prezident nesmí zdržovat… To je prostě rozkaz. Bez ohledu na to, že pan prezident nevyvolal hysterickou, trochu pozdní reakci nesvéprávně se chovajícího premiéra, jehož manipulativní veletoče snesou jistě psychiatrickou diagnózu, prezident prostě nesmí. Nesmí dát čas politické scéně ani veřejnosti vyrovnat se s evidentním faktem, že pan Sobotka se velmi účelově brání nadcházející době bez poslanecké imunity, kdy jej dostihne i s jeho guru Kalouskem kauza OKD. (A vlastně i uzákonění „korunových dluhopisů.)

Prezident nesmí kandidovat ve druhém volebním období. Bez ohledu na dostatečně gumový výklad platné české legislativy, na toto myšleno není. A když to tedy není paragrafově ošetřeno, tak se tedy jednomu z mála českých suverénních politiků jednoduše zakáže kandidovat na prezidenta. Jak?

Zkušenosti jsou. Po „lex Babiš“ bychom si měli zvyknout i na „lex Zeman“ a připravit se i na „lex Okamura“, aby na cestě k multikulturním, částečně zeleným a hodně oranžovým zítřkům, v nichž už se bude kvákat jen německy, každý, kdo „nejde s námi“, byl z jakéhokoli politického boje vyloučen. A vlastně vůbec – vyloučen ze všeho, i ze života.

No a policie „vznese obvinění“. Tak to možná ani Šári nevymyslela a do požadavků „demonstrujících“ vtělil osobně sám Mistr Kudla v zádech a současný ministr vnitra Chovanec.

Vyšetřování  netřeba více! Důkazů? A na co, prosím vás?! Policie prostě „vznese obvinění“. Je potom jisté, že i soudy „odsoudí“, při čemž ani žádného stání se nedočkáme, pouze veřejných, povinných poprav se i s nezletilými potomky občané budou účastnit na televizních, velkoplošných obrazovkách za dozoru domovních důvěrníků.

Dobře se sobotkovci v tom Kyjevě učili…. Tak co, co vlastně bude ve středu…?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…