Svatopluk Otava: Rozdíl mezi Saúdskou Arábií a ČR je ten, že u nás mají ženy dosud řidičáky

26.04.2016 15:14

Jistě, našlo by se i pár dalších nuancí, ale podstata sedí. Saúdové podporují mezinárodní terorismus a oficiálně se tváří, že proti němu bojují. To my taky. Prostřednictvím ministrů Stropnického a Zaorálka. Obyvatelstvo Arábie nemá do jakýchkoli státních záležitostí vůbec co mluvit. To my za chvíli už taky. Na tom usilovně „pracuje“ muslimský ministr Pelikán…

Svatopluk Otava: Rozdíl mezi Saúdskou Arábií a ČR je ten, že u nás mají ženy dosud řidičáky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Pelikán

MÁ UŽ KÁJA LEDVINU Z KOSOVA?

S tím mezinárodním terorismem se to má takto. Jsme jedna z mála „vyvolených“ zemí, která de iure uznává narkostát Kosovo, s nímž udržuje diplomatické styky. Uloupené srbské provincii šéfuje mezinárodní terorista (prý bývalý), ten se „proslavil“ i tím, že zásoboval bohaté Zápaďany lidskými orgány odebíranými vivisekcí ze zajatých nepřátel.

Oficiální uznání zločineckého Islámského státu made in EU zajistila naší republice Jeho knížecí Nejasnost Karel Schwarzenberg. Jelikož jakýmsi nedopatřením udržujeme diplomatické styky i se Srbskem, jedná se asi o politiku všech azimutů v podání pravicových vlád.

VE VYZBROJOVÁNÍ ISLAMISTŮ TO VYPADÁ ZATÍM NA PLICHTU

Schwarzenbergův politický klon Lubomír Zaorálek kontinuálně zbavuje stát zbytků samostatnosti tak, že faktické zahraniční počínání svěřil již cele Bruselu a Washingtonu. Majiteli štemplu MZV jsou tak ve skutečnosti Angela Merkelová a Husejn Obama.

Proto také mohlo dojít k postoupení velkého kontingentu českých zbraní USA (fakticky CIA), které slíbily zásobit jimi kurdské Pešmergy. No, zatím není nijak doloženo, že by snad Kurdové dostali od Američanů byť jedinou naši slepou patronu. Zato jásot vrahounů IS ze získání „omylem“ špatně shazovaných zásilek americkými letadly už popsán byl.

Takže v té neoficiální soutěži mezi Českou republikou a Saúdskou Arábií v zásobování islamistů se to má tak nějak fifty, fifty.

STÁVÁME SE BANDITSKOU AUTOKRACIÍ

O pokrok v přizpůsobování české legislativy orientálnímu modelu se úspěšně zasazuje fousatý islamista Pelikán. Prozatím místy nepohodlné znění zákonů našeho oficiálního práva nonšalantně bagatelizuje svými „odbornými“ komentáři. Pro nedodržování zákona v podání socialistických gamblerů z ČSSD „má pochopení“, autocenzura masmédií a připravovaná cenzura internetu je prý „na místě“.

Nejfantasknějším produktem páně ministrova křivení práva je pak vynález společenských tříd, kam povýšil v jednom promíchaném pytli všechny existující sexuální úchylky, vykradače sociálního systému, lupičské bohatce jakéhokoli původu. Do budoucna by mělo být jen pojmenování zfetovaného metrosexuála trestným činem, pro urážku Proroka bude zřejmě žádat trest smrti. Zde se připojí i katolíci. Prorok už se přece zmocnil i vatikánské sesle.

Jakési výhrady z politického spektra sice jsou, ale není jich mnoho. Snad jen obavy promuslimského senátora Kubery, co úspěšně islamizuje Teplicko a Karlovarsko, zda mu bude umožněno do budoucna vyprávět židovské anekdoty, jsou pro odpor Pelikánova počínání symptomatické. Pitomé a bezzubé.

V rámci objektivity je na místě uznat, že ve shora uvedeném zápolení České republiky a Saúdské Arábie to tentokrát i po aplikaci všech Pelikánových vylepšení bude lépe vyznívat pro nás. Ale jen o fous. Právě o ty ženské řidičáky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…