Svatopluk Otava: Slečna vražedkyně už je doma. Skvělá příležitost pro rozvoj evropské vědy

26.05.2016 13:36

Žádné oslavné tirády se nekonají (prozatím) v českém mainstreamu. Ono se totiž dost těžko komentuje vyvezení odsouzené vražedkyně Savčenkové z Ruska na Ukrajinu, zejména když musel fašistický kyjevský režim vyplatit reexport jedné psychopatky dvěma zajatými ruskými dobrovolníky.

Svatopluk Otava: Slečna vražedkyně už je doma. Skvělá příležitost pro rozvoj evropské vědy
Foto: youtube.com
Popisek: Nadija Savčenko

KAŽDÝ ÚPRK JE VLASTNĚ „RÁNA DO ZUBŮ“

Porošenkova média však stojí v pozoru. Poslankyně, vojanda a ve volném čase též vražedkyně, ukrajinský biologický zázrak a morální autorita, národní hrdinka, zkrátka budoucí ukrajinská prezidentka dala „Rusům do zubů“, jak zní oblíbený výrok současného vrchního pučisty Porošenka.

Z čistě matematického hlediska jsou slova ukrajinského „prezidenta“ velmi zajímavá. Po každém vojenském výprasku, kdy přesila jeho nacistických trup byla obrácena na útěk doněckými nebo luhanskými dobrovolci, počastoval ukrajinskou veřejnost výrokem, že „Rusové dostali do zubů“.

Nyní skutečnost, že Moskva se konečně zbavila psychicky nemocné západní ikony výměnou za dva odbojáře vydává za skvělý úspěch, přičemž prý podobným způsobem dobude Porošenko zpět i Donbas a Krym. Měřeno logikou páně „prezidenta“ (dva za jednu) to znamená, že za odevzdání Krymu Ukrajině tato země vydá Moskvě dva jiné poloostrovy srovnatelné rozlohy (kdepak je asi vezme?), dobytí Luhanska a Doněcka pak nelze vyložit jinak, než že po operaci porošenkových faschos budou mít obě odštěpené republiky ve skutečnosti rozlohu dvojnásobnou.

ŽÍZEŇ A HLAD – NADĚJNÁ BUDOUCNOST EVROPY?

Z biologického pohledu je však zajímavá samotná osobnost vyhandlované ukrajinské hrdinky. Během dvouleté vazby a probíhajícího procesu totiž absolvovala dvě více než dvouměsíční hladovky, „otékaly jí končetiny, trpěla bolestmi hlavy a křečemi žaludku“, přesto však vždy hovořila se soudci ve stoje, jasným hlasem na ně chrlíce obvyklé invektivy.

Dokonce vydržela i několik dní zcela bez vody, stále však rozhodně odmítala pomoc ruských lékařů. Na váze podivuhodná žena „ztratila 17 kilogramů“ a její utrpení v ruské ťurmě muselo být zkrátka nesnesitelné. Tedy pro člověka ovšem. Nikoli pro Ukrajince či Ukrajinku. Přestálá utrpení a sedmnáctikilový váhový úbytek nejsou totiž na těle čilé poslankyně vůbec znát a její chuť do dalšího vraždění je na původní úrovni. Možná jen ta „suchá hladovka“ se na slečně vražedkyni trošku podepsala. Má teď totiž pořád žízeň. Hlavně prý po ruské krvi.

Jestliže tedy unijní a ukrajinští biologové rozluští tajemství tělesných pochodů v organismu bojovnice Savčenkové, může  z toho část lidstva vyznávající „evropské hodnoty“ náramně těžit. Totální hladovka říznutá občasnou žízní bude velmi inspirativní novinkou pro obstarávání základních životních potřeb jak obyvatel Ukrajiny, tak i původních Evropanů, kteří nepotřebné kalorie budou moci věnovat svým novým muslimským spoluobčanům.

ČESKÝ PŘÍNOS VĚDĚ

Příklad ukrajinské „Johanky z Arcu“ po svém prý bude řešit i naše republika. Dohodou ministra pro vědu a výzkum Bělobrádka s ministrem obrany Stropnickým je připravena mise stovky našich vojáků na ochranu ukrajinsko – ruských hranic. Jejich úkol je sice tajný, ale zjevný. Při prvním výstřelu vyprovokovaného konfliktu se zavilými putinovci se mají nechat rafinovaně zajmout, soudit po vzoru Savčenkové a trpět v moskevském vězení.

Chlapci a dívky (jednotka musí být generově vyvážená, jak zněla podmínka ministryně Marksové) se nechají dobrovolně vystavit dvouměsíčnímu hladovění a žíznění, aby tak potvrdili blahodárnost hladu na rozvoj fyzických a morálních vlastností euroobčanů. To bude náš přínos sociálněinženýrské vědy pro budoucnost bruselských Sovětů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…