Svatopluk Otava: „Složte zbraně, váš odpor je marný!" velí český imám z obrazovky

23.04.2016 12:29

Zhruba tak by se dal asi pochopit narcistní projev multikulturního „vzdělance“ a formálního katolíka Tomáše Halíka v INTERWIEV ČT 24. Obdivně a bez obvyklého skákání do řeči na něj kulila multikulturní očka Zuzana Tvarůžková. Skutečně. Jejího zásahu do hladce probíhající dávky jedu pro televizní diváky nebylo tentokrát zapotřebí.

Svatopluk Otava: „Složte zbraně, váš odpor je marný!" velí český imám z obrazovky
Foto: David Hora
Popisek: Tomáš Halík na přednášce v Písku

TRÓJSKÝ KŮŇ UŽ ŘEHTÁ VE VATIKÁNĚ. VZDEJTE SE!

Žádná muslimská invaze do Evropy se prý zatím nekoná tvrdil s jistotou totalitní sociolog a vyslal varování, že imigrantská vlna v souvislosti se změnami životního prostředí blahobytný sever planety teprve čeká. A my nemáme šanci, protože vymíráme a „uvolněný prostor jednoduše zaplní ti potřební…“.

Vše pak profesionální farizej halil do slov o evangeliu, soucitu a povinnosti, svůj obdiv pak vyjádřil i choromyslným ideám Proroka Františka na papežském stolci. Má to svoji logiku. Sociologii vystudoval pan Halík v socialistickém Československu, kde jeho rigorózní práce napovídá pozdějšímu myšlenkovému zrání. „Křesťanství jako utopie“ se jmenovalo to obohacující dílo.

Duchovně se pan profesor dotvořil v tehdejší NDR, kde byl jednak vysvěcen za kněze, též se tam zřejmě k „hodnotovým měřítkům vnímání světa“ seznámil s ideologickými praktikami bohulibé organizace STASI, sesterské to „neziskovky“ československé StB. Co se týče dnes  dobře využitelných tezí o praktickém neokolonialismu, snad pobyt pana faráře ve Velké Musultánii, dříve Británii, v letech 1968 a 1969 vykonal své.

JSME PRÝ VŠICHNI RAKOVINA…

Kriticky smýšlející občany a politiky jako jsou třeba prezident Zeman nebo slovenský premiér Fico označil za antiislamisty, xenofoby a vůbec nenávistníky. Jo, taky za rakovinu, které se musí zdravý organismus zbavit. Jak? Patrně invazivně, tedy skalpelem. A zde bychom jako Češi měli zpozornět.

Jestliže více než 70% dospělého obyvatelstva  smýšlí o muslimské invazi podobně jako pan prezident, týkal by se avizovaný chirurgický zásah ve prospěch „zdravého těla“ i jich. Nejen medicínsky vzdělaný člověk se jistě zamyslí. Je snad někde popsán živoucí organismus, který by byl schopen existence po té, co by z něj bylo odstraněno 70% jakéhosi balastu?

A o to právě jde. V muslimsko alemánské Evropě totiž nemá být pro Čechy, ale i další Slovany místo. Historicky jsme se neosvědčili. Nemáme za sebou skvělou koloniální minulost jako třeba germánští Nizozemci, neplundrovali jsme po staletí bohatství cizích zemí, nekradli a nevraždili. Co s takovými nýmandy? I naše „pevné ukotvení“ k „civilizovanému“ Západu má být pouze dočasné. Ale ten prostor České kotliny je jinak velmi zajímavý….

MIGRACE (STĚHOVÁNÍ NÁRODŮ)  BYLA VŽDY AGRESE, ALE ZDRAVÉ NÁRODY SE UBRÁNILY

Historie nás učí, že při Halíkem avizovanému stěhování národů vytekly vždy potoky krve původního obyvatelstva, které se nechtělo nájezdníkům podvolit. Byl a bude to boj, kde si každý může vybrat, zda vloží svou hlavu a hlavy svých blízkých do chomoutu, či se odhodlá k boji. Politický aktivista se znamením kříže i půlměsíce už zvolil. A rozhodl se, že jeho volba má být i volbou národa. Kdyby totiž byl „povolán“ na prezidentský stolec. Ale jen z opravdového donucení. Na ramenou by jej tam Český národ musel donést. Nebo ta banda havloidů, co by z něj zbyla.

No, můžeme mít x výhrad k latentní eurofilii našeho prezidenta, ale pokud chceme přežít, měli bychom patřit k těm neelitářským prý 70, spíše v šak 90 procentům prostých občanů. Takoví halíkové, kalousci či štětinové sice chleba jedí,  ale péct jej – to neumí. V tom se vždy spoléhali na otroky a plebejce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…