Svatopluk Otava: Vyšetřování skončilo (totiž nezačalo), zapomeňte?

03.05.2016 9:16

Dva roky po nacistickém masakru rusofonních Oděsanů je vyšetřování v bodě nula. Desítky nevinných upálených za živa nechávají „hodnotový“ evropský mainstream chladným.

Svatopluk Otava: Vyšetřování skončilo (totiž nezačalo), zapomeňte?
Foto: youtube.com
Popisek: Hořící Dům odborů v jihoukrajinské Oděse

Pozornosti se dostává jen vylhaným „provokacím“ doněckých a luhanských hrdinů, kteří si „dovolují“ chránit své rodiny se zbraní v ruce, mediální hvězdou je  neustále „hladovějící“ odsouzená vražedkyně Savčenková, co si píše s českými kolaboranty a temně věští  haagský tribunál prezidentu Zemanovi, zatímco by tam sama měla skončit.

Kdo se směje naposled, asi má právo veta…

Dva stálí členové Rady bezpečnosti OSN, Velká Británie a USA, již dvakrát vetovali urgentní ruský návrh na mezinárodní šetření tragické události. Proč asi? Musejí mít veliký strach o výsledek, když nevěří ani orgánům své mezinárodní zprivatizované neziskovky, na kterou OSN již dávno degradovali.

Lidskoprávní agendu  mají v pachtu Obamovi sunnitští kámoši, a ti si ji zřejmě vydobyli mírným poškorpením světového četníka kdysi dávno 11. září stavebními úpravami, které vedli v New Yorku na místě nazývaném dnes Grand Zero. Generální tajemník se zviditelňuje permanentními apely na urychlování islámské invaze do evropských přecpaných špajzek a sám Husejn Obama vyznamenává svou politickou milenku Merkelovou svým osobním přátelstvím.

No mohlo by se snad v tomto dělném mezinárodním prostředí stát, že by nějaká ta vyšetřovací komise dospěla k výsledkům, které by sponzory majdanských nacistů postavily do špatného světla? Jo, asi mohlo. Jinak by americko-britské veto nespatřilo nikdy světlo světa.

Vrahové jsou vlastně „společenství“

„Mezinárodní světové společenství“ reprezentující asi tak osminu skutečné světové populace má naléhavější úkoly, než šetření mezinárodně viditelných vražd.

Například musí sofistikovaně koordinovat islámskou invazi do Evropy. Jelikož ji na čas nekompromisně utnuly balkánské země za asistence vzpurné V 4, bylo nutno otevřít jinou díru.

Tudíž je nutno oblbnout euroobčánky historkou, že nikoli odhodlání Makedonie a částečně i Bulharska zarazily osmanský nájezd, ale hanebný  kšeft Mutti Merkel se sultánem je „pravou“ příčinou bezmocně vyceněných zubů nájezdníků za makedonskými ploty. Ostatně – Makedonii to ještě přijde draho. Příprava „demokratických změn“ ve Skoplje je v plném proudu.

Je naprosto úžasné, jak bleskově zareagovali autoři islámského migračního toku na uzavření balkánské trasy  otevřením libyjského kohoutu a jak pružně zareagovali přesměrováním výroby „syrských“ uprchlíků na ty „libyjské“. Nebo si snad někdo myslí, že nájezdníci popadli své lidské štíty z žen a dětí, baťůžky, ipody a za 24 hodin usilovným pochoďákem přibyli z Turecka do Libye? Nikoli. Někdo musel zavelet…

Baltští trpaslíci – náš vzor

A uprostřed tohoto hektického počínání mají mezinárodní (správně nadnárodní) orgány  jistě daleko důležitější věci na práci, než řešit prkotiny jakýchsi obyvatel vždy ruského města Oděsa, kteří se jednoduše narodili ve špatný čas na špatném místě. Je to jejich smůla.

Podobně je i smůlou rusky hovořících (ne)občanů Lotyšska či Litvy, že se narodili tam, kde se narodili. V prvním případě z nich lotyšský stát ohleduplně sňal břemeno volit a být volen, ve druhém případě si v očekávání nadějného vývoje objednal litevský stát kontingent německých pohrobků, s nimiž učinil tak dobrou zkušenost v letech 1941 – 1945.

Ti Rusové stejně jen „mezinárodní společenství“ obtěžují. „Neprofesionálně“ si střeží své hranice, zahánějí pokojné špionážní letouny na útěk, straší též matrosy špionážních kocábek. Tím vlastně  způsobují mírumilovným ochráncům „našeho způsobu života“ neúměrné výdaje na mimořádnou spotřebu saponátů při úpravě proužkatých a hvězdičkových trenýrek do použitelného stavu.

Nějaká Oděsa… Kdo by si tím ještě dneska lámal hlavu? Takových ještě bude….

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …