Svatopluk Otava: Žádná válka policajtů. Válka proti policajtům

21.06.2016 8:46

A také válka proti občanům ČR vedená už čtvrtstoletí „elitami“ napříč politickým spektrem, vedená právě teď vyjícími spolupachateli největších zlodějen z „tradičních“ stran jako ČSSD, ODS, TOP-09 i KDU-ČSL.

Svatopluk Otava: Žádná válka policajtů. Válka proti policajtům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta, bývalý šéf ÚOOZ

Všeobecné „divení se“ A „znepokojení“...

„Znepokojení“ nad „politizací“ profesionální popravy Roberta Šlachty provází celý případ od samého začátku. Jako běžní občané rozhodně nebudeme mít možnost nahlédnout pod pokličku policejní kuchyně, kde šéfkuchař Tuhý namíchal smrtící koktej z „přestavby“ ÚOOZ a zakázkového vynášení informací pro politické špičky, namixované pod značkou „nezávislosti“ policejního sboru a podávané v koňských dávkách odborné i laické veřejnosti.

Odchod šéfa ÚOOZ, protesty jeho kolegů i výzva k činnosti Branného a bezpečnostního výboru Parlamentu ČR ze strany Jiřího Komárka signalizuje všem pouze to, že situace v policii infikované na všech úrovních politickými zločinci je existenčně vážná. Pokud stát hodlá rezignovat na antikriminální podstatu bezpečnostních sborů, není to už žádný stát. I takovýto stav pak nepochybně řadě stoupenců ztráty státní suverenity ve prospěch Bruselské říše může vyhovovat.

Kudy do Evropy? Přes Kosovo nebo Ukrajinu?

A tak po Sobotkově výsměchu právu v této zemi, kdy se prostým justičním pučem vysmál právoplatnosti rozsudků českých soudů, následuje i puč v policejních složkách. Všechno nasvědčuje tomu, že stejně jako má ČSSD „obšancovány“ pozice u Nejvyššího soudu a předjímá tak výsledek (vlastně nařizuje…!), který NS vyřkne v cause Altner, mají političtí mafiáni podobně „obšancované“ i nejdůležitější pozice v policii.

ODS se svým „sarajevským atentátem“ jen v úžasu zírá nad Sobotkou zorganizovaným „pekingským atentátem“. Zatímco ODS se za účelem ekonomického rejdění v národním hospodářství zbavila racionálního předsedy Klause v době jeho nepřítomnosti, Sobotka dokázal při alibistické osobní (jako) neúčasti zajistit beztrestnost ekonomického rejdění ČSSD a navíc i plánovanou destrukci státních struktur natolik, že ČR se rázem přetavila na skutečnou banánovou republiku, kde už neplatí nic, než hrubá síla. Podobně, jako se „hodnoty“ projevují v narkostátě Kosovo či fašistické Ukrajině.

Poslední šance...

Jestliže se Branný a bezpečnostní výbor sám dosud iniciativně vyhýbal nějakému pokusu o projasnění pozadí Chovancových likvidačních praktik, nyní už se tomu nevyhne. Každému prosťáčkovi je jasné, že ÚOOZ se Šlachtou v čele a s šéfy krajských filiálek, jako je i pan Komárek, musel tvrdě šlapat na kuří oko darebáčkům všech partají. A to sice takovým tempem, že ani agenti Tuhý s Laubem nestačili operativně organizovat protiopatření.

Ale jaká? Vehementní snaha politickým zločincům nakloněné redakce ČT okolo dam Witovské či Tvarůžkové podstrčit vyděšeným politikům tezi, že mají-li důstojníci policie nějaká podezření na vši ve vlastním kožichu, měli by dezinsekci nechat na GIBS, je skutečně ten nejzoufalejší a též nejveselejší pokus o změnu směru. Vždyť se ukazuje, že „generální inspektůrci“ se sami podílejí na nahlížení do policejních karet, coby jakási zakázková politická kancelář.

Úplateček v podobě narychlo opět nabízené pozice u Policie ČR, jenž opět demaskovaný křivák Chovanec nabízí Robertu Šlachtovi, jak se zdá, také nezabral. Pan Šlachta je svobodný, v postatě docela nemajetný, není možno najít nějakou tu jeho Achillovu patu, parlamentní výbor jej i Jiřího Komárka má vyslechnout ve středu.

...jedině Chovancova demise

OKD, Pražský DP a jeho Open-card, dálniční, železniční, zdravotnické a jiné tunely, loupež zvaná Církevní restituce, stovky dalších živých caus, kdo ví, co všechno rozpracovali Šlachtovi policajti a komu všemu hrozilo pokoukání na svět přes zamřížovaná okénka. Bezradnost a zděšení je všeobecné a jakýkoli smysluplný pokus o nápravu musí začít nejinak, než promptním zastavením tzv. rekonstrukce policejního sboru a okamžitým odvoláním manipulátora ve službách kohokoli, kdo je „u lizu“ – Chovance. Žádný jiný výsledek občan nemůže brát, a která ze zúčastněných politických partají tento verdikt nebude požadovat, té se prostě nebude moci věřit.

Čas kvapí, co počít…? Že by politický Pánsatan posloužil svým poddaným nějakou tou „náhlou“ autonehodou, otravou houbami (máme právě sezónu) nebo utonutím z „přecenění sil“? Člověku se v takto ponuré době za ponurých vyhlídek ani nechce domýšlet…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…