Tina Marečková: Vyrostla jsem na Balkáně. Vím, co je genocida. Stínání hlav, zákeřnosti - nenávidí nás, jsme budoucí oběti

13.01.2016 15:08

Důchodkyně, která vyrostla na Balkáně, reaguje na názory Táni Fischerové. Ta se v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz vyjádřila k násilí na ženách v Německu:

Tina Marečková: Vyrostla jsem na Balkáně. Vím, co je genocida. Stínání hlav, zákeřnosti - nenávidí nás, jsme budoucí oběti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policisté udržují pořádek

Autorka reaguje na tento rozhovor s Táňou Fischerovou.

Nemohu uvěřit, že dáma, která se ucházela o prezidenství ČR, bude zapatlávat skutečnosti kolem násilí, importovaného proti vůli občanů Evropy, a hovořit o něčem, o čem nemá ani představy.

Připomíná smutnou postavu starostky Kolína, která radila dezorientovaným a šokovaným ženám, jak mají dodržovat distanci před útočníky….

Nemohu se zbavit představy, že za tím vším pohybem masy násilníků bez jakéhokoliv vztahu k naší kultuře a tradicím, životnímu stylu, samostatnosti a právám žen v našich zemích, je především nenávist a snaha nás likvidovat.

Jinak si to neumím vysvětlit. Vyrostla jsem na Balkáně, vím, co to je genocida, vím, co je to násilí. Paní Fischerové doporučuji, aby si to aspoň přečetla, než začne zapatlávat fakta.

Ta jsou neúprosná. Násilí vůči ženám, vůči křesťanům, vůči všemu, co se protiví těmto nájezdníkům, je považováno za nežádoucí - stínání hlav, zákeřnosti, atd….

Situace je velice vážná, a je nejvyšší čas to řešit tak, abychom uchránili holé životy.

Pokud si budeme nalhávat cokoliv, nebudeme.

Jsem hodně stará a hodně nemocná, ale dokážu si představit, jak byl organizován pogrom na mladé dívky v Evropě, na šok těch dětí, které byly vystavené ohavnostem, na které měly sto let času….

Autoři těchto jevů nás nenávidí a nedávají nám šanci přežít. To bychom si měli uvědomit.

Není možno slučovat jakkoliv kulturu, která k nám proudí, s demokracií v Evropě. To je prostě vyloučené.

Už se příliš dlouho jen plká, bez projevu rozhodnosti a naší síly, jsme bohužel - jen budoucí oběti…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…