Tomáš Haas: Co před svými občany tají evropské vlády. Bude vám z toho vážně zle

12.07.2016 15:09

Incidenty sexuálních napadení a znásilnění spáchaných migranty v Německu v lednu a únoru 2016.

Tomáš Haas: Co před svými občany tají evropské vlády. Bude vám z toho vážně zle
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Gatestone Institute poprvé referoval o německé epidemii znásilnění migranty v září 2015. Problém se nyní rozšířil do měst a obcí ve všech 16 spolkových zemích Německa. Níže jsou uvedeny některé případy k nimž došlo v prvních dvou měsících roku 2016:

1. ledna více než tisíc migrantů sexuálně napadlo stovky německých žen ve městech Kolíně nad Rýnem, Hamburku a Stuttgartu.

4. ledna skupina migrujících mladíků sexuálně napadla postiženou dívku v Bielefeldu.

5. ledna afghánský migrant se pokusil znásilnit 15-letou dívku v Burghausen.

7.ledna byl za znásilňění 16-letého chlapce uvnitř radnice Wolfsburgu zatčen 36-letý migrant. A "jižan" ( südländisch, arabisch ) sexuálně napadl 13-letou dívku v blízkosti nádraží v Ellwangen.

8. ledna A 17-letý syrskýo migrant se odhalil ženám u vstupu do bazénu v St. Ingbert.

9. ledna 48-letá žena byla znásilněna třemi migranty v Drážďanech . Pachatelé nebyli zatčeni. Také 9. ledna, byla 45-letá žena sexuálně napadena "arabsky-mluvícím" mužem v Gleidingen, městě nedaleko Hannoveru . Skupina pěti severoafrických migrantů (Alžířané a Maročané) sexuálně napadla pět žen v Oldenburgu . Dva severoafričtí migranti (Libye a Tunisko) sexuálně napadli 31-letou ženu u hlavního nádraží v Lipsku . Migruant se pokusil znásilnit 46-ti letou ženu v Saarbrückenu-Altenkessel.

10. ledna skupina "jižanů" ( südländisches aussehen ) sexuálně napadla tři dívky u veřejného bazénu v Ansbachu . A 21-letý západní Afričan byl zatčen za znásilnění 15-leté dívky na nádraží ve Wuppertalu. A 36-letý syrský přistěhovalec sexuálně napadl 20-letou ženu v Bornhövedu . Žena mu ukazovala byt, který byl inzerován k pronájmu.

11. ledna A 35-letý migrant z Pákistánu sexuálně napadl tříletou holčičku v útulku uprchlíků v Kamen . Osm migrantů se pokusilo znásilnit ženu v obchodě s potravinami v Ampfingu . Ubránila se pomocí pepřového spreje. 20-letý maročan napadl 24-letou ženu v Frankenbergu.

12. ledna "jižan" ( südländisch aussehenden ) znásilnil 16-letou dívku ve Wuppertalu . Dva "arabští mluvící" muži napadli 37-letou ženu v Fröndenbergu.

13. ledna čtyři migranti ( südländisch aussehen ) se pokusili znásilnit 13-ti letou dívku v Gelsenkirchenu . Tři migranti sexuálně napadli 31-letou ženu v Oldenburgu. Migrant se pokusil znásilnit ženu na nádraží v Altöttingu. Bránila se pomocí pepřového spreje. Tři "jižané" ( südländischer oder arabischer Herkunft ) napadli ženu v Bad Münstereifelu.

14. leden Tři přistěhovalci ( südländische Hautfarbe ) sexuálně napadli 47-letou ženu v bavorském městě Dingolfingu . Tři "jižané" ( Südländer ) napadli 22-rok-starou ženu ve vlaku v Bremerhavenu.

15. ledna 36-letý migrant sexuálně napadl o osm let starší dívku v parku v Hildenu poblíž Solingenu . 31-letý migrant z Tuniska, byl zatčen za pokus o znásilněnít 30-leté ženy v Chemnitzu . 31-letý migrant z Maroka se octl před soudem za znásilňění s 31-ti leté ženy v Drážďanech . Migrant sexuálně napadl 42-letou ženu v Mohuči . Migrant ( dunkleren Teint ) sexuálně napadl 32-letou ženu v Münchfeldu. Afričtí migranti sexuálně napadli 55-letou ženu v Mannheimu.

Rovněž 15. ledna, byl všem mužským migrantům ve věku nad 18 let byly zakázán vstup do veřejného bazénu v Bornheimu, nedaleko Bonnu , po útocích na ženské patrony v objektu. Opatření bylo označeno německými medii jako rasistické.

16. ledna migrant ze Sýrie sexuálně napadl 12-letého chlapce v Mudersbach. Byl zatčen, ale pak propuštěn. A 25-letý marocký přistěhovalec napadl dvě ženy v obchodě s potravinami v Zeithainu.

17. ledna tři "jižané" (Südländer) se pokusili znásilnit mladou ženu v Kielu . Dva migranti (19 a 38 let) sexuálně napadli 21-letou ženu v restauraci na hlavním nádraží v Norimberku . A 19-letý afgánský migrant napadli čtyři dívky (ve věku 11 až 13) u veřejného bazénu v Drážďanech . Migranti napadl ženské šatny u vstupu do bazénu v Burghausenu . Dva "jižané" ( dunklen / südländischen TYP ) se pokusili znásilnit 42-letou ženu v lékárně v Altöttingu.

18. ledna 43-letý syrský přistěhovalec napadl 63-letou ženu v Wetzlaru . Podle policie tentýž muž, rovněž ve Wetzlaru, také napadl další dvě ženy (ve věku 62 a 74).

19. leden 17-letý eritrejský migrant se pokusil znásilnit 18-letou ženu v garáži v Bad Oldesloe. Při zásahu policie, muž zranil policistu, který musel být hospitalizován.

20. leden Migranti napadli ženské sprchy a šatny na dvou veřejných koupalištích v Lipsku.

21. ledna muž "černé pleti" ( schwarz glänzende Hautfarbe ) se pokusil znásilnit 13-ti letou dívku v Langenfeldu . Dva migranti napadli 18-letou ženu v Dingolfingu.

22. ledna migrant ( südländisches Äußeres ) se pokusil znásilnit 16-letou dívku v Feuerbachu v okrese Stuttgart a v centru Stuttgartu, čtyři „arabsky vypadající" (arabisches aussehen ) muži sexuálně napadli 23-letou ženu. Migranti obtěžovali ženy u veřejného bazénu ve Zwickau.

23. ledna Migranti sexuálně napadli dvě 11-leté dívky u veřejného bazénu v Wilhelmshavenu. Dva žadatelé o azyl z Afghánistánu napadli dvě 17 let staré dívky u veřejného bazénu v Straubingu . Tři 16-letí migranti z Afghánistánu a Sýrie napadli dvě 13-leté dívky u veřejného bazénu v Hachenburgu.

Také 23. ledna, 35-letý migrant sexuálně napadl ženu v toaletě ve vlaku v Düsseldorfu . A 22-letý syrský přistěhovalec se dhalil ve vlaku v Hannoveru. 18-letý syrský žadatel o azyl znásilnil 17-letou ženu v Straubingu. Dva migranti sexuálně napadli 18-letou ženu ve Wiesbadenu.

24. ledna Dva muži mluvící "lámanou Němčinou" se pokoušeli znásilnit 25-letou ženu v Lehrte , když se vracela domů z vlakového nádraží. Muži na ní vytáhli nůž a nařídil jí, aby "roztáhla nohy."

25. leden 30-letý přistěhovalec ze "severní Afriky" ( nordafrikanischem Erscheinungsbild ) se odhalil před 19-letými ženami v autobusu v Marburgu, a pak kolemjdoucím u hlavního vlakového nádraží.

26. leden 35-letý migrant se pokusil znásilnit mladou dívku v Bochumi . Dvě kolemjdoucí ženy zasáhly a zavolaly policii.

27. leden Dva "jižané" (dunklem Teint) sexuálně napadli 15-letou dívku na autobusové zastávce v Überlingenu. 21-letý žadatel o azyl napadl 18-letou ženu v ženské šatně ve fitness studiu v Lahru.

28. ledna Migrant ze Súdánu sexuálně napadl policistku v Hannoveru, která ho zatýkala pro krádež. Dva "nezletilí uprchlíci" ( minderjährige Flüchtlinge ) sexuálně napadli 12-letou dívku v dětském útulku v Düsseldorfu. Později se zjistilo, že jeden z pachatelů byl 22-letý migrant z Íránu, který o sobě tvrdil, že mu je 16 let, aby získal přístup do útulku. 17-letý afgánský migrant napadl 14-letou dívku v Frankenbergu. "Jižan" ( Südländer ) sexuálně napadl 18-letou ženu v Backnangu.

31. ledna 30-letý Němec, původně z Turkmenistánu, znásilnil sedm let starou dívku v Kielu. Muž unesl dívku ze školního hřiště v 11 hodin, vzal ji do svého bytu a po týrání ji propustil. Později se ukázalo, že muž sexuálně napadl pět let starou dívku v jiné mateřské školce v Kielu 18. ledna, ale kvůli nedostatečným důkazům, Státní zástupitelství případ odložilo.

Rovněž 31. ledna, čtyři neidentifikovaní migranti ( ausländischem aussehen ) sexuálně napadli 17-letou dívku ve Vilshofenemu. Neidentifikovaný muž "tmavé pleti" (dunkelhäutig ) napadl ženu v Villingenu. Dva severoafričtí migranti sexuálně napadli dvě 15 let staré dívky v Salzgitteru.

1. února 40-letý žadatel o azyl ze Sýrie sexuálně napadl 7-letého chlapce na autobusové zastávce v Gaildorfu.

2. února Dva muži "tmavé barvy pleti" ( dunklere Gesichtsfarbe ) napadli 31-letou ženu, která byla v devátém měsíci těhotenství, na parkovišti supermarketu ve Schweinfurtu. A 26-letý migrant a tři neidentifikační spolupachatelé napadli tři ženy ve vlaku v Berlíně. Dva muži "tmavé barvy pleti" ( dunklem Hauttyp ) napadli 14-letou dívku čekající na školní autobus v Eslohe.

3. února Tři afghánští migranti sexuálně napadli dvě 14-leté dívky z Francie ve veřejném bazénu v Mnichově . A 16-letý migrant napadl 16-letou dívku u bazénu v Heidenheimu. 18-letý libyjský migrant se pokusil znásilnit 25-letou ženu v Lipsku . A "jižně vyhlížející muž" ( südländisch aussehend ) se odhalil se na cestující v regionálním vlaku v Harburgu.

4. února 29-letý migrant z Nigérie znásilnil 21-letou ženu na karnevalové slavnosti v Schloß Holte-Stukenbrock . A 25-letý žadatel o azyl ze Sýrie napadl dvě ženy na stejném karnevalu. Více než 20 žen bylo sexuálně napadeno během masopustních oslav v Kolíně nad Rýnem . Syrský migrant sexuálně napadl 49-letou ženu na karnevalu v Bad Reichenhallu. A 29-letý migrant napadl ženu na karnevalu v Dinslaken.

Také 4. února, Africký migrant ( Schwarzafrikaner ) napadl ženu v supermarketu v Lörrachu . Když přijela policie, muž napadl policisty, kteří museli volat zálohu, aby ho přemohli. Policie nebyla schopna určit jeho totožnost; měl falešné doklady. Eritrejský migrant, který napadl dvě ženy v Zeithain, byl propuštěn poté, co soudce zjistil, že muž byl opilý, když spáchal zločiny. A "jižan" ( Südländer ) napadl mladou ženu v Elsflethu.

5. února Skupiny severoafrických přistěhovalců napadli ženy v karnevalových oslav v centru Kolína. Dva migranti sexuálně napadli 16-letou dívku v Straubingu. Migrant napadl 19-letou ženu ve Villingen-Schwenningen . Dva "arabsky vyhlížející" ( arabisch aussehend ) muži napadli 13-letou dívku v Klietz.

6. února se skupina 30 migrantů pokusila znásilnit 18-letou ženu v Mühldorf am Inn v Bavorsku. Tři afghánští migranti byli zatčeni za sexuálního napadení několika žen na karnevalu v Laufenburgu. A 28-letý irácký migrant napadl ženu na karnevalu v Bocholtu. 24-letý migrant napadl dvě 15-leté dívky na karnevalu v Badorfu. 48-letý jordánský migrant napadl 16-letou dívku při masopustním průvodu ve Frankfurtu nad Mohanem . "Pět nebo šest" migrantů napadlo 25-letou ženu na masopustních oslavách v Kolíně nad Rýnem. Několik "cizinců" ("Auslander") napadlo "četné" ženy na karnevalu v Kostnici .

Také 6. února, "jižan" (südländisches aussehen) sexuálně napadl 19-letého muže v Ravensburg. Čtyři "jižané" (südländisches aussehen) napadli a okradli dvě dívky (13 a 14 let), v blízkosti hlavního vlakového nádraží v Bochumi. Migrující (dunklen Teint) napadl ženu v Friedrichstadt . Pět migrantů sexuálně napadlo 11-letou dívku ve veřejném bazénu v Celle.

7. února 24-letý alžírský migrant napadl dvě dospívající dívky na karnevalu v Rietbergu . Tři "Arabsky vyhlížející" ( arabisches aussehen ) muži sexuálně napadli několik žen na karnevalu v Mohuči . Dva muži "tmavé barvy pleti" ( dunkelhäutige) sexuálně napadli 31-letou ženu na karnevalu v Gütersloh . Čtyři afghánští migranti byli zatčeni za napadení dvou 14-letých dívek na masopustních oslavách v Erfurtu . Čtyři afghánští migranti sexuálně napadli 17-letou ženu v Heppenheimu. Několik žen bylo napadeno na karnevalu v Hardheim. A 21-letý marocký přistěhovalec sexuálně napadl ženu na karnevalu v Kranenburgu. Dva muži "tmavé pleti" ( dunkelhäutig ) napadli dvě ženy na karnevalu v Flieden.

Také 7. února, 17-letý afgánský migrant sexuálně napadl 12-letou dívku u veřejného bazénu v Landshutu. A 16-letý migrant z Afghánistánu sexuálně napadl několik žen na Schillerplatz, velkém veřejném náměstí v centru města Mainz . A muž "tmavé pleti" (dunklem Hauttyp ) sexuálně napadl 17-letou ženu v Backnang . Tři "jižně nyhlížející" ( südländischem aussehen ) muži napadli ženu v Offenburgu . Skupina migrantů "tmavé pleti" ( dunklen Teint ) sexuálně napadla 16-letou dívku v Ochtrup.

Také na 7. února, muž "tmavé pleti" (dunkelhäutig) sexuálně napadl 24-letou ženu v Mühldorf. Pět migrantů napadlo 15-letou dívku v Bernburgu. A "jižan" (südländisches aussehen) napadl 37-letou ženu v autobusu v Bochumi . Dva "jižané" ( zwei Südländer ) sexuálně napadli 18-letou ženu v rychlíku ve Stuttgartu . A "jižan" ( südländisch aussehen ) napadl 39-letou ženu poblíž vlakového nádraží v Drážďanech . Migrant napadl 46-ti letou ženu v Eppelheim.

8. února 35-letý migrant sexuálně napadl 15-letou dívku na karnevalu v Siegburg. Dva Maročané napadli 36-letou ženu na karnevalu v Brilon . Tři migranti napadli 49-letá ženu v Andechs.

9. února severoafričtí migranti napadli 19-letou ženu během karnevalového veselí v Opladen, okrese Leverkusen. Několik "jižanů" (Südländer) napadlo 23-letou ženu na parkovišti supermarketu v Göttingenu . Čtyři migranti sexuálně napadl tři 13-leté dívky u veřejného bazénu v Borghorstu.

11. února 36-letý žadatel o azyl znásilnil 14-letou dívku v útulku migrantů v Braunschweigu.

12. února muž "tmavé pleti" ( dunkle Teint ) sexuálně napadl chlapce u vstupu do bazénu v Nordenhamu. Tři muži "tmavé barvy pleti" ( dunkle Hautfarbe ) napadli 16-letou dívku ve Füssenu.

13. února několik migrantů napadlo tři dívky (ve věku mezi 10 a 11) u vstupu do bazénu v Norden. Migrant napadl 49-letou ženu v pekárně v Gütersloh.

14. února Dva migranti z Íránu a Sýrie napadli dvě dívky (ve věku 10 a 11) ve veřejném bazénu v Drážďanech . Čtyři migranti napadli 19-letou ženu v Duisburgu. Migranti napadli několik žen na diskotéce v Mengeringhausenu.

15. února 17-letý muž ze severní Afriky napadl několik žen u hlavního nádraží v Brémách . A 23-letý alžírský migrující napadl 14-letou dívku ve vlaku metra ve Frankfurtu nad Mohanem . Čtyři muži "tmavé barvy pleti" ( Dunkelhäutige ) napadli 35-letou ženu v Künzelsau.

16. února "arabsky vyhlížející" muž napadl 14-letou dívku v autobuse v Dörzbach.

17. února muž s tmavou pletí "" ( dunklem Hautteint ) se odhalil na kolemjdoucí v okrese Biebrich z Wiesbadenu . A "14ti nebo 15-letý" chlapec s "tmavou pletí" (dunkler Teint) se odhalil na několik žen, u semaforu v Hörstel. Dva "jižané" (südländischem aussehen) napadli 25-letou ženu v Drážďanech.

18. února tři "jižně vyhlížející" (südländische Erscheinung) muži se pokusili znásilnit ženu v Uelzen. Jednoho z nich napadl ženin rotvajler.

20. únor 34-letý irácký žadatel o azyl napadl dvě dívky ve věku 13 a 14, v supermarketu v Rotenburg. Dva nuži "tmavé barvy pleti" (dunklen Teint) hovořící lámanou němčinou znásilnili 49-letou ženu poblíž hřbitova v Biberach . A 51-letý bosenský migrující byl zatčen za opakované znásilnění 17-leté ženy v okrese Feuerbach u Stuttgartu . Dva muži "tmavě hnědé kůže" sexuálně napadli 19-letou ženu v Trier . A 28-letý afgánský migrant se pokusil znásilnit ženu v Blankenburgu. A muž tmavé pleti" ( dunklen Teint ) sexuálně napadl 23-letého muže v Greven.

21. února Sedm migrantů z Afghánistánu a Íránu napadlo ženu v šatně veřejného bazénu v Aurich. A 35-letý syrský přistěhovalec napadl 14-letou dívku v bazénu v Eckernförde . Neidentifikovaný migrant znásilnil 21-letou ženu na vlakovém nádraží v Bad Schwartau. A 44-letý migrant sexuálně napadl 29-letou ženu, dobrovolnici v útulku migrantů v Großenlüder. A "jižan" ( südländisches aussehen ) napadl 14-ketou dívku ve vlaku v Neubrandenburgu. O několik dní později, stejná dívka byla napadena stejným podezřelým na dětském hřišti.

22. února muž "mluvící německy s cizím přízvukem" sexuálně napadl 20-letou žena v Asperg . A "jižan" ( südländischer typ ) napadl 16-letou dívku v Feldkirchenu . Dva "turečtí nebo arabští" muži se pokusili znásilnit 15-letou dívku v Braniborsku.

23. února 16-letý migrant, který znásilnil dva chlapce (9 a 11 let) v obci Glöwen byl propuštěn z vězení. Soudce rozhodl, že vazba není nutná, protože podezřelý žije s rodiči, nemá peníze a nehrozí nebezpečí útěku. A 34-letý alžírský migrant napadl dvě ženy (17 a 22 let), u stanice metra v Berlíně . Migrant osahával 19-letou ženu v autobusu v Chemnitz. Migrant rovněž osahával 21-letou ženu ve vlaku metra v Chemnitz.

24. února 31-letý nigerijský žadatel o azyl sexuálně napadl 21-letou ženu v kostele ve Weilheimu. Policie tvrdí, že muž předtím napadl další ženu ve stejném kostele. Napadl též dvě ženy na radnici a jinou ženou v domě s pečovatelskou službou. A "jižan" (südländischen Äußeren ) napadl 18-letou ženu v Kasselu.

25. února muž tmavé pleti ( südländische Hautfarbe ) napadl dvě dívky (13 a 15 let) v městském autobusu v okrese Mockau-Nord. V Lipsku "Afričan" ( afrikanischen Typ ) napadl 48-letou ženu v tramvaji.

26. února Dva afghánští přistěhovalci byli obviněni z znásilnění 24-leté ženy v Magdeburku. A 29-letý muž byl zatčen za napadení několika žen na vlakovém nádraží v Mülheim an der Ruhr . 20-letý žadatel o azyl napadl 20-letou ženu v Landau.

28. únor Dva afghánští přistěhovalci (ve věku 14 a 34) znásilnil dvě dívky (ve věku 14 a 18) ve veřejném bazénu v Norderstedt. Dva afghánští přistěhovalci sexuálně napadli 19-letou ženu v Mannheimu . A "jižan" ( südländischer typ ) napadl 46-letou ženu před radnicí v Schwarzenbach. 19-letý alžírský migrant napadl 21-letou ženu v Hamm.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.