Tomáš Houška: Vít Bárta spolupracuje s Al Kajdou

18.04.2011 18:21

Potvrdil to dnes nejmenovaný důvěryhodný zdroj. Stejně jako další šokujcí informace, které nám otvírají zcela nový pohled na naši politickou scénu.

Tomáš Houška: Vít Bárta spolupracuje s Al Kajdou

Že Vít Bárta provozuje bezpečnostní agenturu sice veřejnost tušila, ale všichni předpokládali, že jde o zastírací manévr, a ve skutečnosti jde o stavební firmu, protože to vzhledem k obsazení ministra dopravy dávalo mnohem větší smysl. U předchozích ministrů to tak přece chodilo. Jeden z minulých ministrů svou lásku k dopravním prostředkům dovedl k dokonalosti zakoupením jachty v nejmenovaném Špindlerově mlýně.

Stejně šokující bylo zjištění, že jeho bezpečnostní agentura prováděla sledování lidí na objednávku. U bezpečnostní agentury je to na pováženou. Zdá se, že v této činnosti nepřestala ani po volbách. Už minulý týden prezentovala poslankyně Kočí doma nalezené štěnice. Bárta jejich věrohodnost rozhodně popřel. "S tím nemám nic společného. Kočí si je tam dala sama. Mohu ukázat video, které to dokazuje." Ovšem není zcela jasné, jestli v tomto případě jde o speciální odposlouchávací zařízení, nebo jen o důsledek katastrofálních hygienických standardů Kočí, o kterých se vyprávějí historky v celé sněmovně. Její výrok "S Tluchořem jsem nespala a Klaus je nebezpečnej, protože má nový péro z měsíčního kamene", tak nabírá na přesvědčivosti. Já na místě Tluchoře bych se od štěnic také držel dál.

Kočí dále uvedla, že Bárta své spolupracovníky pravidelně uplácel už v době, kdy byli jeho zaměstnanci. Vysvětluje to samozřejmě motivy, proč jim peníze dával i později. Našemu deníku se však podařilo získat ještě jeden seznamu výpůjček a jejich věřitelem je pro změnu prezident Klaus. Motiv, proč poslancům půjčoval na nové kabelky je stejně zřejmý jako v případě pověstných půjček pana Bárty. Muvčí prezidenta pravost získaného dokumentu rezolutně popřel "Prezident nikdy nikomu nic nepůjčoval. A pak nesouhlasí ani ta částka." Přestože se dodatečně dnes už bývalý redaktor V.N. přiznal, že dokument sfalšoval sám, aby měl o čem psát, polovina osob označených na tomto seznamu připustila, že existence takové jejich půjčky není vyloučená.

Není co se divit rozhořčení poslance Bendy, nad nízkou úrovní politické kultury u nás. Doslova řekl "Co můžeme čekat od lůzy, která si ani nedokázala koupit právnický titul."

Rozdávání peněz ovšem nebylo to nejhorší. Nejhorší bylo zavedení pravidelních ranních modliteb k bohu Svantovítovi. Podle nezávislých psychologů, kteří se o Svantovítské religii doslechli v televizi, je evidentní, že Svantovít je sice vysoce inteligentní, ale sociopatický Bůh se známkami vzácné formy rozpadu osobnosti, která se projevuje tím, že má čtyři obličeje a jeho mozek tedy dokáže souběžně zažívat čtyři různé nezávislé emoce.

Je jisté, že za této kombinace hodnověrných informací můžeme očekávat jedině to nejhorší. Ministerstvo vnitra řízené Bártovou sektou velmi pravděpodobně připravovalo policejní sledování většiny obyvatel, zatopení pražského metra, teroristické útoky na jaderné elektrárny v čele s Temelínem a vytvoření nového dotazníku P-6-01 statiským úřadem, který by pravidelně v měsíčních intervalech povinně vyplňovali všichni ekonomicky výkonní občané země. Osoby z dlouhodobým pobytem by tomu unikly, těch by se týkal dotazník C-6-01a. A ekonomicky nevýkonní občané samozřejmě mají svou verzi N-06-01. Ekonomicky nevýkonných občanů se navíc týká povinná státní maturita z teorie chaosu a disipativních množin, jejíž zvládnutí je pro orientaci v našem současném světě nevyhnutelné.

Útoky na Temelín měla vést skupina v Rakousku speciálně vycvičených šílených krav ukrývajících se pod rouškou neškodné a dětmi milované kravičky Milka. Ta také dala celé připravované operaci jméno: Operace Milka 2011.

A neříkejte mi, že jsem teď fabuloval moc šílené věci. Ve světle toho, co přinášejí seriózní média, počínaje prezidentem strkajícím si pero do kapsy a tím, co Kočí prezentuje v jiných médiích, je tohle nic.

P.S. Kdeže je ta Al Kajda? A je to důležité? Stačí napsat do titulků, že s ní peče a dokazovat cokoli přece není třeba. Peče s Al Kajdou a tím je odepsaný. A basta fidli. A jeho jméno vlastně ani není důležité. Nikoho ani nehodlám bránit, neb si to obecně vzato nezaslouží. Nevidím v parlamentu nějakou stranu lepší nebo horší (s výjimkou KSČM, jejíž přítomnost v parlamentu považuju za urážku a etický nonsens). Mazec, který se tu děje ve mně vyvolává atavistické pudy a stále víc se mi chce volit vidlema.

Tomáš Houška

SLEDUJEME TÉMA Vládní krize

Dále čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…