Tomáš Laně: Proti proudu uprchlíků zapínáme protiproud

22.06.2015 20:34

Proti proudu uprchlíků zapínáme protiproud. Kdo způsobil příliv uprchlíků do Evropy? No přece Evropská Unie svojí zkrachovalou multikulti politikou. To my v Česku přece víme nejlíp. Evropská Unie už nám dlouho leze krkem.

Tomáš Laně: Proti proudu uprchlíků zapínáme protiproud
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Je to socialistický moloch, který jen nařizuje a všechny lidi hází do jednoho pytle. Nerozlišuje mezi původními bílými Evropany s jejich tradičními hodnotami (ty nejtradičnější jsou samozřejmě u nás) a opovrženíhodnými migranty, kteří mají tolik peněz, aby platili horentní sumy převaděčským mafiím, chystají se u nás provozovat islámský terorismus, nastrkují před sebe ženy a děti a nestydí se považovat se za oběti konfliktů. Jakých konfliktů?

To přece dobře víme. Vybíjejí se tam u nich mezi sebou. Nastartovaly to USA s tím svým vyvážením tzv. demokracie, ve své nezřízené touze po světovládě (podívejte se, co dělají na Ukrajině) a my to teď máme odnášet? Evropská Unie jim v tom jenom pomáhá.

Proti uprchlické vlně je třeba bojovat na místě. Však náš pan prezident hrdinně vyzývá USA a Evropskou Unii k vojenskému tažení proti islámskému státu. Ano, on je ten pravý vojevůdce! Vždyť už na Hradě vyvěsil husitskou vlajku!

Takhle dál už to nejde!

Že bychom my mohli přijmout kvóty uprchlíků, ulehčit unijním zemím, které nemají takovou geografickou výhodu polohy uvnitř EU? V žádném případě! To bychom naopak povzbudili uprchlíky a převaděčské mafie k dalšímu náporu na Evropu. USA a EU si to musí vyřídit přímo v dotčených zemích, aby nám sem nikdo nechodil. Přece si nenecháme rozvrátit naši krásnou zemi vybudovanou z peněz Evropské Unie! To už raději z té Unie vystoupit, vždyť my si vystačíme, byli jsme vždy nejlepší z nejlepších, říkal nám to i bývalý prezident zeměkoule Václav Klaus. A můžeme se přece opřít o ohromný ruský trh. Ten jsme také museli z příkazu Bruselu a Washingtonu opustit. Však vidíme, jakou to u nás způsobilo nezaměstnanost! Takhle dál už to nejde!

Musíme jednou bouchnout do stolu. Musíme se jednou odvrátit od euroamerické zhouby, upřít zraky na Východ, učit se v Číně jak vládnout a obchodovat s Ruskem. To je naše budoucnost! Jen tak si zajistíme suverenitu a tradiční hodnoty, kouření, kde se dá, syrečky, žárovky, rum a pomazánkové máslo, jako tomu bylo do roku 1989. Vždyť tehdy k nám nikdo neposílal žádné uprchlíky, jen jsme svoji socialistickou náruč otevřeli desetitisícům vietnamských soudruhů, soudruhům z Afriky a arabských zemí, každý z nás přispíval desetikorunou měsíčně do fondu solidarity ROH na podporu národně osvobozeneckého boje angolského, palestinského, afghánského a jiných lidů (běda, kdo nepřispěl!). To nebyl žádný terorismus, ale spravedlivý boj proti západnímu imperialismu! Ten připravoval světlé zítřky, jež už jsme dnes nebýt USA a EU mohli prožívat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…