Tomáš Rambousek: Pohled na Českou republiku očima osmnáctiletého studenta

14.03.2017 15:14

Nejsem nijak šikovný na psaní a konstatování faktů o dění v politice. Jsou to však věci, o které se zajímám a pozoruji výkřiky některých našich prolhaných politiků. Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že budu nucen situací napsat nějaký článek z pohledu 18 - ti letého člověka. Ano, je to tak, je mi 18 let, narodil jsem se na malé vísce, kde žiji s rodiči, kteří jsou na částečném invalidním důchodě a dělají vše proto, aby uživili rodinu!

Tomáš Rambousek: Pohled na Českou republiku očima osmnáctiletého studenta
Foto: Archiv IN
Popisek: Vlajka ČR na budově parlamentu

Ale k věci! Když se podívám na dnešní politiku našich papalášů, tak je mi z nich blbě! Oni totiž koukají jen na to, aby oni měli plné peněženky, a na pracující lid kašlou! Proč?! Proč jdou peníze z našich daní na muslimy? Proč? Jak je možné, že důchodci brečí v lékárně, protože nemají peníze na drahé léky!? Jenže co s tím? Jíst musí, a aby přežily, tak si musí ty léky koupit! Kam jdou ty peníze z našich daní? Vysvětlete mi, jak to, že za vlády komunistické strany bylo zdravotnictví, dá se říci skoro zadarmo?! Školství to samé, dříve děti dostaly ve škole vše zadarmo, dnes si dítě musí vše zaplatit a koupit, když ne, nese kázeňské tresty.

Jak je možné, že přivandrovalci jako jsou islámisté se u nás v ČR mají lépe jak české děti, čeští důchodci, a další!? Kde kdo z Vás čtenářů plive například na skupinu Tomáše Ortela, který se jen snaží otevřít oči lidu a sjednotit ho! Za jeho tvorbu je nazýván rasistou, náckem, xenofobem, přičemž nic z jeho tvorby není rasistické, jen se snaží dostat mezi lidi reálnou pravdu, nikoli překroucenou pravdu z medií a bulváru. Tomáš Ortel se jako správný vlastenec a Čech bije za naší vlast, a uvědomte si, že bojuje i za Vás ostatní. Ortel z toho nic nemá, jen problémy a nadávky na jeho tvorbu!

Naše zem je na pokraji zkázy a to jen proto, že naši páni politici dovolily a rozprodaly naše jmění nějakým cizákům. A většinu majetku naší země rozkradly! Za dob komunistů byla naše země soběstačná a dokázala se postarat o svoje obyvatelstvo v plném rozsahu! Všichni co chtěli pracovat, mohli! Dnes? Nemáš praxi, nemáš nárok – jdi na Úřad práce. Jak má člověk po vyučení získat praxi, když ho nikde nezaměstnají bez praxe. Já jsem ještě stále studentem třetího ročníku učiliště a z vlastní zkušenosti mohu říct, že praxi jsem získal jen díky známostem.  Vzpomeňte si na výkřiky křiváka a opilce Havla „nezaměstnanosti a bídy se nemusíte bát“! Přitom je to právě naopak.

Naše současná politika by chtěla razantní změnu, a to formou revoluce!!! Volby u nás nic nezmění, když každý druhý k volbám nejde, protože si myslí, že to je tak lepší.

Otevřete oči! Nenechte trpět naše děti! Naše rodiče a prarodiče!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …