Tomio Okamura: Nevolte strany ale slušné lidi a dobrý program

16.07.2012 15:25

Pro tuhle zemi už jednou musí přestat být důležité kdo je z jaké strany, ale co a jak dělá. Víc nic.

Tomio Okamura: Nevolte strany ale slušné lidi a dobrý program
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Volební vůz Tomia Okamury

Je před volbami a tak mě čím dál častěji někdo žádá o podporu - ne finanční, ale morální. Lidé v mém okolí mě opakovaně varují - když podpoříš Zemanovce budeš za Zemanovce a přijdeš o hlasy těch co jsou naštvaní na Zemana, když podpoříš odeesáka přijdeš o levicové voliče, když podpoříš komunistu nebo socana, přijdeš o pravičáky. 

Rozhodl jsem se úplně jinak. Nehodlám zkoumat kdo za jakou stranu je. Zajímá mě jen jakou má daný kandidát historii – to znamená, je za ním dobrá a poctivá práce? Je to slušný a čestný člověk? Má co nabídnout? Má program, který něco nám občanům a naší zemi přinese?

Pokud ano, tak zvysoka kašlu za jakou stranu kandiduje, a toho člověka veřejně podpořím.

Pro tuhle zemi už jednou musí přestat být důležité kdo je z jaké strany, ale co a jak dělá. Víc nic. Právě to přehnané stranictví, kdy slušní lidé volili lotry jen proto, že byli z jejich strany, nás přivedlo tam kde jsme - k rozkradené zemi.

Prosím i vás, nesuďte ani mě ani jiné kandidáty podle barvy trička, ale podle práce. Po ovoci poznáte je, píše se v bibli a jiný recept na slušnou politiku neznám.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.