Václav Danda: Uprchlíci jako zbraň ve speciální "barevné revoluci"

18.08.2015 11:18

Václav Danda se zamýšlí nad posledním vývojem na "uprchlické frontě" a přináší důkazy o tom, že jde o organizovaný útok specializovaných agentur a "neziskovek", v zájmu strategických cílů Spojených států a jejich evropských vazalů

Václav Danda: Uprchlíci jako zbraň ve speciální "barevné revoluci"
Foto: Radim Panenka
Popisek: Imigranti v Subotici na nádraží nabíjí své chytré telefony

Uprchlická tsunami nepolevuje, naopak dále sílí a bude to stále horší. Média hlavního proudu se snaží veřejnost uklidňovat a po chvilkové dezorientaci, způsobené vystrašeným "uřeknutím" některých západních politiků, přecházejí opět do ofenzívy a mění taktiku. Zatímco dosud ve zmatku zaznamenávala uprchlickou vlnu alespoň zčásti zpravodajsky, dnes jsme již předmětem masivní manipulace. Agresívní bojeschopné mladé muže různých odstínů tmavé pleti jako mávnutím kouzelného proutku nahradily dojemné obrázky zbědovaných žen a dětí.

Média tedy dnes předstvují "soft verzi" ilegálních imigrantů. Cíleně vytvářejí "obrázky z rodinného alba", což by mohlo vytvořit alespoň iluzi, kterou by mohli dále prodávat méně informované části evropské a naší veřejnosti spolu s další porcí lží, která se na nás z hlavních médií každodenně valí.

Akademická kavárna na povel

Do stejného soudku patří zmobilizování "multikulturních" záloh v podobě petice Akademie věd "Vědci proti strachu a lhostejnosti" (ZDE), která se objevila již před čtrnácti dny, ale média ji zveřejnila až nyní. Zřejmě v očekávání, že se pod tuto "antichartu" podaří shromáždit alepoň tolik podpisů jako pod obdobně proradný pamflet umělců a vědců z roku 1977. Pražská kavárna se pro tuto chvíli převlékla do akademického. Vědci a další pracovníci akademických a výzkumných institucí varují před nárůstem "xenofobních" nálad v české společnosti. Akademiky prý také znepokojuje aktivita "extrémistických skupin", které podle nich nemají v politicích a médiích dostatečnou protiváhu.

O tom, že většina normálních lidí nechce mít s tímto "akademickým svinstvem" nic společného svědčí reakce, které samozřejmě korporátní média nezveřejňují. Je to jednoduché. Soudruzi "akademici" jako vždycky a za všech režimů postupují podle hesla Čí chleba jíš, toho píseň pěj dokola. Většinou sice žijí z našich daní, ale podstatnější jsou pro ně "granty" Evropské unie. I ty jsou sice opět penězi daňových poplatníků včetně našich - jenže je rozděluje už někdo jiný. Chceš skvěle žít a předstírat bádání v často absurdních oborech za bruselské peníze? Osvědč svou loajalitu a podepiš soudruhu... Je to zákon přírody - přežijí nejsilnější, vybádali vědci. A tak jaký div, že organizátory tohoto "svěžího petičního dílka" jsou Lukáš Novák, Anna Vanclová a Martin Blažek působící na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Evoluce v praxi.

Prezidenti zůstali s národem

Narozdíl od těchto dosud bezvýznamných pěšáků Páté kolony (významnými je právě učiní korporátní média) rozumní politici vidí, že máme na krku opravdu velký průšvih. Mezi nimi i dva nejvýznamnější - ostatně také akademici, kteří narozdíl od soudruhů z akademické kavárny mají něco za sebou. Nejen vyjádření současného prezidenta Miloše Zemana na adresu imigrantů - „nikdo vás sem nezval“ - které mu vyneslo pohrdání místní intelektuální elitou, ale obrovské ovace v sousedním Rakousku (jaký div, že o tom u nás téměř nikdo neví), ale také jasná slova jeho předchůdce rozžhavila havlisty doběla.

Nelegální imigranty vnímá bývalý prezident Václav Klaus jako zásadní nebezpečí a evropské země podle něj musejí přijmout na hranicích taková opatření, která by "utečencům" v příchodu konečně efektivně zabránila. Exprezident se tak vyjádřil během svatovavřinecké poutě na Sněžku: „Evropa má jednoznačně říci všem svévolně přicházejícím NE, a udělat všechna opatření na hranicích, aby se k nám nemohli dostat." To, co se namísto toho děje, je podle něj víc než jen nezodpovědností politiků jak u nás, tak v Evropě. „Ti naši se lacině vymlouvají na tu Evropu," řekl bývalý prezident, který již nejednou naznačil, že podle jeho mínění nejde o "spontánní" imigraci, ale jsou za tím jiné zájmy.

O tom, že převážná část občanů s postoji našich dvou nejvýznamnějších politiků souhlasí, a že si nečinnost vlády nechtějí dát líbit, svědčí i narůstající počet demonstrací proti imigraci a za vystoupení z Evropské unie. Ta poslední, svolaná Národní demokracií, proběhla tuto sobotu na staroslavném Vyšehradě, odkud se stovky účastníků vydali průvodem na Kavčí hory k budově České televize. Chtěli tak vyjádřit znechucení z dezinformování české veřejnosti institucí, která stejně jako akademici luxusně žije z jejich daní, a přitom má lví podíl na "propagaci" importu životního nebezpečí do naší země.

Víc než organizovaný zločin

Proto mlčí o tom, že tento zničující exodus je podle mnoha informací nejen dobře organizovaným byznysem, ale především dlouhodobým projektem některých západních převážně amerických "nadací". Informují o tom už i některá odvážnější "oficiální" média, která přitom vycházejí i z některých poznatků části stále více rozčarované zpravodajské komunity, jak o tom nedávno promluvil skrze rakouský list Direkt jeden z příslušníků armádní zpravodajské agentury.

Uvedl, že „převozníci“ požadují za "jednosměrnou" jízdenku do Evropy mezi 7000 až 14000 eury, což je pro většinu Afričanů zcela nedostupná částka. Tato fakta jsou samozřejmě policii i politikům dávno známá. Je zjevné, že Afričané sami na převoz takové peníze nemají a je prý stále více indicií, že za tyto převozy platí Američané skrze specializované "neziskovky". Organizovaný zločin v přímém přenosu. A dokonce ještě něco víc.

Barevná revoluce nového typu

Takzvané neziskové organizace z USA vybudovaly kontakty a penězovody na zločinecké mafie v severní Africe a platí jim rozhodující částky za "export" lidí do Evropy. Často jde o „dceřinné společnosti“ nebo dokonce identické organizace, které organizovaly tzv. arabské jaro či barevné revoluce včetně Majdanu na Ukrajině. Podle mnoha expertů je nyní jejich cílem uvrhnout do chaosu celou Evropu. Smysl této operace je dvojí: Jednak dosáhnout ještě větší koncentrace moci Bruselu, který bude tvrdit, že jedinou cestou je další "integrace", jak to dnes zmínila kancléřka Merkelová. Současně však Evropu definitivně oslabit a učinit ji bezmocnou a zcela závislou na Velkém Bratrovi ze zámoří.

Je třeba vědět, že všechny tyto "neziskové" organizace, placené převážně Georgem Sorosem a Davidem Rockefellerem, jsou současně přes různá "kolena" napojeny na státní penězovody v USA. Vše probíhá v koordinaci s americkými tajnými službami a Obamovou administrativou.

Návod ke zločinu

Angažmá Spojených států však zdaleka nekončí jen "vývozem" Afričanů na evropskou půdu. Americké neziskovky cíleně podporují i přepravu uprchlíků z Itálie a Řecka do Německa a Rakouska. Otevřeně o tom mluví i webová stránka Fluchthelfer (ZDE), která vyzývá převážně levicově a anarchisticky zaměřené Němce a Rakušany k účasti na tomto zločinu. Stránka je profesionálně provedena v německém jazyce, ale evidována je v USA na organizaci "Ayn Rand Institute".

Ayn Rand Institute dostal jméno po Ayn Randové (rozená Alisa Zinovjevna Rosenbaum v Rusku), významné představitelce sionistického hnutí. Současným ředitelem Institutu je Izraelec Yaron Brook, známý svým výrokem k palestinsko-izraelskému konfliktu: "Je povoleno cokoliv, co budeme považovat pro vedení války za nezbytné".

Vývoz "nepřátel" k "přátelům"

Záměr je poměrně jasný: Ayn Rand Institute podporuje všemi možnými prostředky války Izraele - a jeho spojenců na Západě - s Palestinci a celým arabským světem. Milióny vykořeněných a domova zbavených lidí pak "vyváží" do Evropy. Není překvapením, že partnerem této organizace je projekt "Rise up" řízený Sorosovou nadací, který má v popisu práce uvedeno: "Naším cílem je inscenovat revoluce a osvobozovat společnosti". Jak osvobodit zotročením nám právě předvádějí za součinnosti našich soudruhů akademiků a dalších pokrokových součástí Páté kolony:

Podle oficiálních čísel západních humanitárních organizací doplulo přes Středozemní moře do Itálie jen za první polovinu letošního roku přes sto tisíc tzv. uprchlíků a do Řecka kolem 130 tisíc. Ze Sýrie zničené Američany vyvolanou občanskou válkou uprchlo téměř osm miliónů lidí. Stejný, ne-li větší počet, je na cestě z Američany rozbitého Iráku a Libye.

Jde však jen o první "testy". Cílová "kvóta" 50 milionů "uprchlíků", kteří by měli "obohatit" Evropu je zatím stále ještě v přípravě. Zdá se tedy, že i naše "osvobození", které ve spolupráci s místními zrádci organizují americké nadace, se již nezadržitelně blíží.

Nebo si konečně uvědomíme vážnost situace - a řekneme své NE patřičně hlasitě? Petice k tomu už nepotřebujeme. Vláda nás však ještě zčásti potřebuje.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…