Václav Husák: Plastika versus genetika

02.11.2017 8:29

Tak už to začalo. Světové soudnictví je „obohaceno“ o první spory mezi manžely, kdy pánové obviňují své často divukrásné manželky z podvodu. Teprve podle překvapivé „nekrásy“ svých potomků totiž zjistili, že „krása“ jejich maminek totiž byla čistě produktem průmyslu plastické chirurgie.

Václav Husák: Plastika versus genetika
Foto: Martin Kovář
Popisek: Chirurgický zákrok, ilustrační foto

I když se ideál ženské krásy v průběhu věků značně měnil, přece jenom lze odvodit jistou obecnou pravdu, že přirozená symetrie lidských tváří i těl je považována nejen za krásnou, ale současně i za poměrně hodnověrný doklad o dobré genetické výbavě a tudíž i o potenciálu mít zdravé potomky.

Proto se mužům vždy líbily krásné ženy a stálo jim za to o ně i bojovat. Také větší ňadra žen mužům naznačovala, že jejich maličcí potomci nejspíše nezůstanou o hladu. Jenomže čas oponou trhnul a nyní už je „ženská krása“, až na světlé výjimky, téměř výhradně otázkou peněz. Stále rostoucí počet dívek a žen si do svých těl nechá vkládat často obří „igelitové pytlíky“ a místo dobré životosprávy a přiměřených tělesných aktivit nechává plastické chirurgy formovat své tvary odsáváním a „přeléváním“ tukových buněk z místa na místo.

Z tohoto hlediska už tedy přestává být ženská krása hodnověrnou reklamou na dobrou genetickou výbavou. Oprávněně lze tedy předpokládat, že ve stále větším měřítku se budou krásným ženám rodit ošklivé a méně zdravé děti, což do problému nezasvěcení muži mohou oprávněně považovat za podvod.

Takže pánové, než začnete lákat dívky do svého kutlochu na sbírku motýlů, projevte velký zájem o prohlížení jejich rodinných alb. Krasavice na archivní fotografii rychle vyrostlá z „ošklivého káčátka“ by pro vás mohla být prvním varováním.

Situaci osobně vnímám tak, že lidská marnivost už začíná přerůstat ve vážnou úchylku. Postupující degenerace lidské rasy se i díky plastické chirurgii jen urychlí. O výhody přírodního výběru nás už dávno připravila moderní medicína a „krasavice inteligentní“ úžasných proporcí to dorazí.

Možná, že to ale za nás vyřeší Evropská unie. Když vydá závazný předpis, že kromě staveb označených energetickým štítkem budou muset mít podobný certifikát i přirozeně krásné svobodné ženy. Na něm bude notářsky ověřený a kulatým razítkem podpořený zápis: „Dosud neopravováno !!!“

Václav Husák

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…