Václav Husák: Vyhladovme Českou televizi

03.11.2017 21:24

Kdo to nevidí, musí být slepec. Údajně veřejnoprávní Česká televize se naprosto jednoznačně zpronevěřila svému poslání přinášet objektivní a pravdivé informace o dění doma i ve světě a stala institucí politicky angažovanou.

Václav Husák: Vyhladovme Českou televizi
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Řídí se politickým diktátem a v podstatě se stala hlásnou troubou sku­piny "pseudointelektuálů“, kteří prosazují své názory proti názorům a postojům převážné části veřejnosti. Tito lidé žijící většinou z peněz daňových poplatníků a nenesoucí žádnou odpověd­nost za důsledky jimi prosazovaných názorů a doporučovaných řešení si doslova „zprivatizovali“ naše klíčové veřejnoprávní medium.

Výběr a zpracování většiny přinášených informací je jednoznačně tendenční, mnoho z nich jsou informace doslova lživé. Do diskusí jsou až na naprosté výjimky zváni pouze hosté s „vhodnými názory“ a pokud se snad nevyjadřují přesně dle schváleného scénáře, jsou akčními moderátory ČT neustále přerušováni, napadáni a tlačeni k vyslovení názoru předem schvále­nému. Současná situace je jednoznačným návratem k informační totalitě.

A tuto novodobou totalitu si povinnými poplatky ještě navíc platíme sami, z vlastní kapsy. Proto navrhuji zorganizovat program občanské neposlušnosti. Jako občané totiž jinou možnost ke změně tohoto stavu nemáme.

Pokud bychom se sjednotili a od 1.ledna roku 2018 pozdrželi – zdůrazňuji, že jen pozdrželi - na tři měsíce poplatky za ČT, snad by s námi někdo začal komuni­kovat, a pak by bylo možné dosáhnout nějakých pozitivních změn. Ale lze jen těžko předpokládat, že ve vedení ČT a mezi moderátory budou moci i nadále zůstat lidé, kteří nám dnes a denně pro­střednictvím obrazovky „veřejnoprávní televize„ soustavně lžou. Vždyť to zavání vlastizradou, ne?

Václav Husák

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …