Václav Kovalčík: ČSSD dlouhodobě hraje s KSČM vabank

12.03.2017 12:29

ČSSD dlouhodobě hraje s KSČM vabank. Jednou se ocitá napravo, podruhé nalevo, aby jednoduše spekulovala o „stádo“ voličů. Mnohokrát ČSSD udělala svou politikou na KSČM podrazy, neboť se dodnes distancuje od řádu a pořádku, a koneckonců i od sociálního cítění s nízko-příjmovými skupinami obyvatelstva v této zemi.

Václav Kovalčík: ČSSD dlouhodobě hraje s KSČM vabank
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka na 39. sjezdu ČSSD v Brně

ČSSD jde jenom o koryta, vždyť si na svých sjezdech volí potentáty, kteří podlézají Bruselu, nadržují problémovým skupinám, chaosu, zaneřáděným ghettům a dalším časovaným bombám. Zároveň podlézají německé kancléřce Merkelové v nezvládnuté a nezvladatelné otázce uprchlické krize.

ČSSD mnohokrát zradila svůj levicový program, mnohokrát zradila svého potenciálního partnera. Je jen otázkou, zda KSČM opět naletí, anebo se úplně distancuje od politiky sociálních demokratů, kteří s demokracií nemají nic společného, neboť se distancují od práva a spravedlnosti.

Rapidní nárůst nevkusných montoven tomu nasvědčuje, vykořisťování českých občanů též, k tomu zaprodávání strategických zdrojů České republiky, prostě bezohledná privatizace s názvem bezohledné zlatokopectví, když vyprodukovaný kapitál v řádu několik stovek miliard Kč odchází do zahraničí. To jsou ty slavné investice, a bude hůř, pokud se český národ nezbaví zahraničních vykořisťovatelů, kteří si říkají investoři.

Pokleslá morálka hovoří o úpadku společnosti, neboť jest vzdělání a národní povědomí na okraji společnosti. K tomu další diletantské manévry ohledně státních maturit.

Přál bych si, aby lidé odmítli politiku útlaku a utahování opasků. Současnou situaci národa si tak musejí uvědomit všichni prvovoliči a voliči napříč politickým spektrem na základě vlastního svědomí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty