Václav Kovalčík: Co nás všechno "okupuje a ohrožuje?"

24.05.2020 7:38

V předních mediálních pozicích již zmíněný koronavirus, zločinná politika Evropské unie i západu ohledně zničení naší ekonomiky za každou cenu - viz zákeřná inflace a oslabování naší měny, neadresné rozdávání peněz ze státního rozpočtu, pochybné lidskoprávní politické neziskovky.

Václav Kovalčík: Co nás všechno "okupuje a ohrožuje?"
Foto: Archiv
Popisek: peníze, ilustrační foto

Dále Mnichov 1938 připomínají kriminální gheta a kriminalita aneb skryté i veřejné zlo - na severu, jihu, západu, východu i středu republiky, a bude to mnohem horší!

Běžní občané se nemohou, ani neumějí bránit proti uvedeným zlům, nedovedou se moc bránit proti drancování naší krajiny. Bohužel naše republika nadále podléhá rozkrádání a "porcování medvědů." Ani Andrej Babiš to nevyřeší, spíš nechce řešit, stejně tak rádoby demokratický blok ve vládě i opozici!

Českou zemi okupují hrůzní prospěcháři, kteří těží z lidského neštěstí. Rovněž nám Evropská unie nadále podsouvá nesmyslné příkazy a zákazy na adresu i účet prospěšných inovací a reforem. Koronavirová krize zdravotní i ekonomická z nás udělala nesvéprávnou a nesoběstačnou kolonii západu.

Hlavně že se tisknou peníze, další deficity (zadlužování), roztáčejí kola nebezpečné inflace i nekřesťansky zdražuje. A tak se mnohdy, vlastně celoživotně, bojím o osud naší země. Též mi je líto pozemské přírody planety Země, která je rovněž drancována současnou hrstkou mocných.

Co nás všechno "okupuje a ohrožuje?" Především rezignace národa, dle směrnice: "to nemá cenu, to neovlivním atd." Jediným řešením je svrhnout světové zlo, abychom se opět mohli nadechnout doslova i do písmene "lázeňského vzduchu" zachráněné i obnovené přírody pro současné i příští generace. A proto český, vlastně československý, národ nesmí zaniknout morálně, jazykově, existenčně, demograficky, územně  i hospodářsky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…