Václav Kovalčík: Hodnocení a bodování na internetu může nejen prospět, ale i ublížit

23.03.2016 18:03

Jak pro koho se rýsuje cesta obrovské slávy, anebo tragického úpadku. Řeč je tedy o hodnocení internetových příspěvků ve formě hvězdiček, tipů, karmy, známek, hlasů, komentářů atd.

Václav Kovalčík: Hodnocení a bodování na internetu může nejen prospět, ale i ublížit
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

Mnozí lidé uvedenou situaci velmi prožívají, jiní to berou jako hru jen tak pro pobavení a potěšení. Aspoň se občané nenudí, ale pak máme jednotlivce, kteří těžce nesou porážku vzniklou z nízkého, či špatného hodnocení článků, básní, fotografií, firem, společností a dalších iniciativ.

V reálném i virtuálním životě se objevují tzv. naschválníci. Právě ti mají v oblibě rozdávat špatná hodnocení „snadným terčům“ internetové šikany! A tak se projevuje zdejší zlo ve formě pošlapávání morálních hodnot, dokonce dochází ke slovním urážkám na adresu zdravotně znevýhodněných lidí, kteří také píší, fotí, či jinak tvoří.

Agresivní slovní útoky dennodenně zažívají především křesťanské církve a levicoví voliči v naší zemi, jež je hospodářský rozkradena a „navěky“ zotročena pod nadvládou cizího kapitálu, jenž byl dříve náš!

Někde se stala chyba, a proto internetoví agresoři útočí formou kopání kolem sebe za každou cenu! Nemají nic jiného na práci, jen ztrpčují tvůrčím lidem život! Hanebná kritika bolí, ubližuje a znepříjemňuje atmosféru společenskou – reálnou i virtuální!

Tragedií bývá přehlížení a tolerování neetických (útočných) příspěvků redaktory daných blogových portálů. Možná jsou úplně bezmocní, možná to dělají schválně. Do duše a svědomí jim bohužel, anebo naštěstí, nevidím.

Na závěr bych chtěl občanské společnosti sdělit, aby se nenechala odradit zákeřnými a sobeckými lidmi. Je třeba svobodně žít a dýchat v míru a pokoji. Občanský pořádek musí vládnout vždycky. A proto vyzývám čtenáře, blogery a redakce, aby iniciativně usilovali o slušné a kvalitní prostředí „hmatatelné“ i elektronické. Jedině tímto způsobem dosáhneme vzájemné pohody, přehledu a harmonie. Neztrpčujme si životy – zní motto 21. století.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…