Václav Kovalčík: Jsem proti okupaci našeho národa vojsky USA!

25.03.2017 20:59

Nesouhlasím s přejížděním vojenských konvojů USA přes naši republiku. Současná vláda by měla být souzena za vlastizradu, válečné a hospodářské zločiny proti republice! Prohnilá západní demokracie tak působí všude možně – doma i ve světě.

Václav Kovalčík: Jsem proti okupaci našeho národa vojsky USA!
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Na světové úrovni působí jedině kolaps a nezvládatelnou anarchii, která vede ke ztrátám na lidských životech ve světě, dále pak ke zbídačení dříve vyspělých států!

Současné vojenské manévry USA hodnotím jako provokaci vůči soběstačnému Rusku, jež se aktuálně ocitá pod hospodářskými sankcemi. Nechci třetí světovou válku, to by byl konec naší civilizace, malebné planety Země, když je na světě obrovské množství atomových zbraní!

Je mi smutno, když prorežimní mocní a jejich přisluhovači vítají bestiální vrahy, kteří rozvrátili dříve krásný a prosperující (stabilní) svět. Jsem zděšen z uvedené malosti z dílny západu, jenž nás chce totálně vysát a zlikvidovat!

Řešením situace by tedy bylo vystoupení z pochybného a agresivního paktu NATO, důsledná ochrana našich státních hranic před okolní nebezpečnou invazí. K tomu by měly přistoupit ostatní státy Evropy, jimž nesmí být lhostejná bezpečnost vlastních občanů.

Dále jsem pro obnovení Československa, i když se často setkávám s názory, že to nejde, přesto věřím, že tahle myšlenka je přece jen reálná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…