Václav Kovalčík: Jsme to ale v hrozné pozici na celosvětové úrovni!

23.03.2017 9:46

Co na našem národě vidí hackeři, podvodníci a další nebezpečná individua z celého světa? Řeč je tedy o počítačové kriminalitě, internetové kriminalitě, která se shlukuje do naší vlasti, jejímiž oběťmi jsou často občané našeho národa!

Václav Kovalčík: Jsme to ale v hrozné pozici na celosvětové úrovni!
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Co na našem chudém a rozkradeném národě vidí hackeři, podvodníci a další nebezpečná individua z celého světa? Možná skrytou možnost dalšího a dalšího rozkrádání a plundrování. Hyenismus celosvětový kvete dál, a naše malá zemička je tímhle zasažena a intenzivně ohrožována!

Bohužel u nás panují názory o lidské „blbosti,“ že si za to všechno může člověk sám, koneckonců i okleštěný a zbídačený český národ! S takovými výroky nesouhlasím, neboť se podvádět nemá. To si musí uvědomit celý svět, vždyť naše republika nesmí být pro legraci celosvětovým zlodějům!

Seznamovací, s tím související, finanční podvody, kdy jsou oklamáni a podvedeni právě ti, kdož touží po láskyplném, partnerském a manželském vztahu. A tak podvodníci z celého světa zneužívají zároveň marasmu v naší společnosti pro své další řádění a „zlatokopectví.“

A bude hůř, pokud se slušný svět celkově nesjednotí proti internetové kriminalitě. Je neetické nálepkovat oběti těchto trestných činů „do všemožných blbců“ a hlupáků. Dobro a pravda musí zvítězit, aby bylo lépe reálně i virtuálně.

Vzájemná spolupráce slušného světa v odhalování a potírání internetové kriminality jest nezbytná, aby se skutečně nastolilo právo a spravedlnost.

Václav Kovalčík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…