Václav Kovalčík: Milionu chvilek pro demokracii nejde vůbec o blaho občanů našeho státu a demokracii

14.02.2020 11:53 | Zprávy

Příznivci Milionu chvilek pro demokracii naletěli právě Miliónu chvilek pro demokracii, neboť si minulé pravicové vlády vypěstovaly Andreje Babiše, a teď je problém, který již 30 let pozoruji, s hospodařením našeho státu, neboť se tu dlouhodobě pošlapávají tradiční hodnoty, přibývá kriminality a neúcty mezi generacemi.

Václav Kovalčík: Milionu chvilek pro demokracii nejde vůbec o blaho občanů našeho státu a demokracii
Foto: pixabay.com
Popisek: Demokacie - ilustrační foto

Společnost v našem státě rozděluje právě pseudo-organizace Milion chvilek pro demokracii.

Znovu potvrzuji, že též organizace Člověk v tísni není vůbec v tísni! Stanislav Křeček jest skvělou volbou pro Úřad ombudsmana, Jaroslav Foldyna má pravdu, co se týče vývoje našeho státu i situace v ČSSD.

Dále bych chtěl informovat na základě pozorování zpráv, názorů a diskusí, že nelze býti na straně prohnilého západu, ale myslet vlastním srdcem a rozumem, vystoupit z Evropské unie a chránit společné životní prostředí, hospodářství a bezpečí obyvatel.

Věřím, že je jakýsi pud sebezáchovy i v ostatních státech Evropy i ve světě.

Ve svém životě jsem uváděl recepty, jak zlepšit život občanů a fungování naší země i Země. Již pětinu století mi kritici a hejteři komplikují život, stejně tak různé cenzurní poroty, redakce církevní i necírkevní.

Chtěl jsem vždycky pomáhat světu, ale mnohokrát jsem uvedenou myšlenkou i činy narazil na hradby globálních mocných, kteří zbídačují vlastní obyvatele pod hyenismem ze strany šedých eminencí.

Politika Milionu chvilek pro demokracii si nepřeje všeobecnou prosperitu a demokracii. Jest právem nazývána sektou, totalitou a pseudo-organizací.

A tak jsem chtěl občany varovat před domácím i zahraničním nebezpečím, řízeným ze strany západu. Nechtějme tedy býti loutkami a protektorátem zaprodaného a prohnilého západu, jenž dluží na všechny strany.

Býti otroky úzké skupiny manipulátorů jest nepřípustné.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

15:16 Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

Partnerství je dobré, pokud se jím nemyslí drancování.