Václav Kovalčík: Minulý, současný a budoucí patent lásky

04.03.2017 8:39

Mnohokrát se v historii naší civilizace objevují tzv. patenty o věrné a opětované lásce, která všechno vyřeší – dokonce i dosud „neřešitelné“ psychické nemoci. Nechť k léčení těchto neduhů často pomáhá harmonizace rodiny, občanské společnosti a mezilidských vztahů.

Václav Kovalčík: Minulý, současný a budoucí patent lásky
Foto: hns
Popisek: Deprese...smutek

To nejsou plané řeči o ničem, ale upřímná podpora něčeho, co by mělo fungovat automaticky v dnešní době, jež je často považována za uspěchanou až bezohlednou.

Proto dochází k mnohým výskytům psychických nemocí, neboť domácí a světový farmaceutický průmysl bohatne na lidském neštěstí, a tak žalostnou situaci pozorujeme zejména v západním nelidském světě.

V zemích považovaných za rozvojové vyřeší nepříznivou situaci obětavý křesťanský kněz, anebo šaman přírodních náboženství. Příroda s duchovnem tak mívá kouzlo uzdravovat mnohem lépe než samotná „západní“ psychiatrie!

K tomu již zmíněný upřímný, věrný a trvalý láskyplný vztah mezi mužem a ženou v dospělosti přináší tak ovoce zdravého a šťastného života. Pokud jsou lidé dlouhodobě single, pak je větší riziko hrozivých neduhů!

Tradiční harmonická rodina řeší všechno, k tomu příznivé podmínky pro výchovu potomků. Ne nadarmo se však říká známé rčení, že tradiční rodina je základem, ještě doplním další slovíčka, úspěšného a prosperujícího státu.

Západní farmaceutické koncerny by přímo zuřily, určitě by zkrachovaly, co se týče produkce různých „umělých“ antidepresiv a antipsychotik.

Navíc by se výrazně rozšířila procenta úspěšně vyléčených lidí, pokud by zároveň fungovala „nenásilná“ psychiatrická a psychologická péče v duchu lásky a mezilidských vztahů. Dále by justice byla „citelně“ ochuzena o nesmyslná rozvodová řízení!

Jsem toho názoru, že je scestné a bezohledné bohatnout na lidském utrpení. K tomu hrůzné předsudky na adresu psychicky nemocných a bezmocných nahrávají světovému zlu!

A tak nechtějme politiku likvidace lidských životů, dále pak nechtějme politiku likvidace našeho národa i okolního světa. Jsem toho názoru, že známý minulý, současný i budoucí patent trvající opravdové lásky pomůže uplakanému a nešťastnému světu kvalitně a radostně žít.

Václav Kovalčík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …