Václav Kovalčík: O prohnilosti církví a státu

23.09.2018 11:34

Nelíbí se mi ve státních a církevních kruzích pro-imigrační a pro-evropská politika, která škodí občanům naší země a Evropy. Už ten pro-bruselský alpinismus je donebevolající, neboť dochází k ohrožení naší svobody, suverenity a soběstačnosti. Pořád píši články proti hnusnému trendu lhostejnosti a zaprodanosti nejen v našich zemích, ale i v Evropě a okolním světě.

Václav Kovalčík: O prohnilosti církví a státu
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ilustrační foto

Pořád se obávám, že volby opět skončí ve prospěch eurohujerů a migrace, vždyť jsem té zkušenosti, že nám nepomůže ANO, ČSSD a demokratický blok.

Jenže na potvoru veřejnoprávní média zapracují všude v Evropě, a už jsou tu plameny na střeše ve formě tzv. střetu a stěhování civilizací. Vždycky jsem pro spravedlnost, vyspělé právo a pořádek, jenže křesťanské církve jednají dle pokynů antikrista politikou vítání teroristů, podporou zhoubné demokracie a politického vymývání mozků ve jménu drsného kapitalismu!

Jsou hrozné trendy, ať už v církvích, politických stranách a ve státech Evropy, dokonce i v OSN. Právě my vyspělí jsme najednou bezobratlí vítací "politikou korektnosti," hnusným postojem proti vlastním slušným občanům. V muslimských zemích nelze tolerovat potlačování lidských práv, též nelze tolerovat pronásledování křesťanů, dalších náboženství a ateistů.

To je to, co nás trápí a sužuje víc a více v lhostejné a zaprodané Evropě, když státy a církve kolaborují na lidském neštěstí, na slušných občanech parazitují. Ještě takovou alternativní perličku bych uvedl k nedělnímu zamyšlení: Z rasismu a xenofobie žalujme toho prapůvodního, kdo to zavinil, nikoliv slušné občany na Zemi. A proto chraňme životy a práva všech slušných lidí v Evropě, zbavme se fanatické islamizace Evropy.

Milujme zbývající krásy stvoření světa, moudrosti a vesmíru, abychom žili v lásce, důstojnosti, bezpečí a harmonii, a to napořád.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka