Václav Kovalčík: Rychlé, plánované a úmyslné promoření lidské populace koronavirem mi připadá neetické

06.04.2020 22:02

Rychlé, plánované a úmyslné promoření lidské populace koronavirem mi připadá neetické, i když se tomu "postupně" děje v souvislosti se šířením pandemie. Je to "nová nemoc," možná staronová, kdoví. O jejím původu si myslím své. Bohužel by se našla individua, která by to ihned považovala za dezinformaci!

Václav Kovalčík: Rychlé, plánované a úmyslné promoření lidské populace koronavirem mi připadá neetické
Foto: hns
Popisek: Koronavirus v České republice, ilustrační koláž

Oslabení koronaviru připomíná známou technologii výroby hadích protijedů, jež se aplikují v případě uštknutí člověka jedovatými organismy. Právě koronavirus můžeme pokládat modelově za něco nepříjemného pro lidský organismus v uvedeném smyslu.

Zajímavé by bylo ovšem vědět, jak na něj reagují hadi, či netopýři v asijských zemích, jaká je jejich životaschopnost, či úmrtnost? Jak se koronavirus chová např. vůči hadímu jedu?

Máme se tedy v budoucnu bát nových, či staronových pandemií? A co dosud existující léky, možnosti vědy, mnohé cesty k vyléčení lidí? Bohužel současná věda jakoby schválně vyhání konkurenční cesty k vyléčení - zejména ty "nepohodlné" z východu. Pak je tu ekonomické hledisko, a tím jsou "prokleté" peníze, které vládnou světem na úkor morálky a etiky!

Než plánovat rychlé promoření lidské populace koronavirem, tak především využijme dosud známé zkušenosti v lékařské vědě, která si poradila s dalšími závažnějšími chorobami. Bohužel jsou ekonomiky států na Zemi nastaveny, že musí být automaticky co největší ekonomický růst za každou cenu.

A tak hledejme cestu transformace a sebereflexe - tj. změna ekonomických a politických systémů dle moderních vyspělých mimozemských technologií v  souladu s přírodou a životním prostředím. Jistě pomůže lidské civilizaci i odkrytí zakázaných starodávných archivů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …