Václav Kovalčík: Současný kapitalismus a kapitalisté se mstí komunistům

12.04.2017 18:16

Současný kapitalismus a kapitalisté se mstí komunistům v post-sametovém období našich dějin! Karta se tedy obrátila v celkový neprospěch československého národa, který se rozpadl! Současní kapitalisté házejí klacky pod nohy členům KSČM, a to v práci, osobním a společenském životě. Šikana a perzekuce na adresu levice probíhá beztrestně dál na „všech frontách!“

Václav Kovalčík: Současný kapitalismus a kapitalisté se mstí komunistům
Foto: Lucie Štěchová
Popisek: Pero s gumou KSČM

Tím trpí rodiny slušných komunistů, vždyť se skoro nemohou bránit proti novodobému útlaku a otroctví. Tím nechci obhajovat chyby v minulosti, které byly bezohledně napáchány. Nelíbí se mi současné pranýřování na adresu zbylých členů a sympatizantů KSČM.

Jejich děti tak mají ve školách a vzdělávacích institucích hroznou pozici, když probíhá tzv. vymývání mozků ve jménu zlodějského kapitalismu! Dlouho jsem však přemýšlel, jak sdělit a napsat skutečnou pravdu.

Zastrašované a šikanované oběti se těžko brání proti svým trýznitelům, ať už v soukromé, či veřejné sféře života. I současná média mají vliv, co se týče uvedeného zastrašování nepohodlných!

Sami komunisté tak ustupují, dokonce přesouvají své akce na „bezpečnější“ místa, neboť mnohdy hrozí fyzické a psychické útoky ze strany současné pravice, která má na svědomí marasmus v téhle zemi po roce 1989!

Na závěr bych chtěl sdělit, aby se lidé vzájemně respektovali, aby se nepoužívaly mafiánské praktiky a již zmíněná zastrašování. Také jsem pro to, aby měli lidé možnost a právo přemýšlet, uvažovat, vyslovit svůj vlastní názor v rámci etiky. Dost bylo politických a profesních diskriminací v historii našeho národa!

Václav Kovalčík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…