Václav Peričevič: Nesedí datum smrti, ale ani čísla pitevních protokolů…

08.08.2017 19:35

Spolek Šalamoun opakovaně upozorňuje na skutečnost, že dle pravomocného a vykonatelného rozsudku měl Petr Kramný zavraždit svou manželku a dceru v pozdních hodinách dne 28.7 či 29.7.2013, když na oficiálním a platném dokumentu,což je úmrtní list, je datum smrti stanoveno na den 30.7.2013.

Václav Peričevič: Nesedí datum smrti, ale ani čísla pitevních protokolů…
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Datum 30.7.2013 mají Monika a Klárka Kramných vytesáno do kamene na náhrobku.

Je v této souvislosti nutno připomenout nedávnou tragickou událost, kdy zemřela po útoku “ šílence” v Hurgádě  pobodaná češká občanka.  Čeští lékaři, kteří do Egypta odletěli, na postupu svých egyptských kolegů nenašli naprosto žádné pochybení a rodina egyptským lékařům dokonce poděkovala.

Je nevysvětlitelné, že v případě Petra Kramného jsou závěry egyptských lékařů zcela ignorovány se snahou označit je za beduíny, kteří ve stínu pyramid provádějí pitvu přinejmenším klacíkem. Pro stabilitu odsuzujících rozsudků nebyl ani ohledávající lékař, ani pitvající lékař nikdy v České republice vyslechnuti k odstranění tohoto zcela zásadního rozporu, protože by se to prostě nehodilo do celkové konstrukce případu.

Je však nutno připomenout “drobnost”, která se však egyptským lékařům nestala.

Po převozu těl Moniky a Klárky Kramných do České republiky proběhla tzv. repitva v Ústavu soudního lékařství v Ostravě dne 9.8.2013 za nebývalé účasti vysokých policejních důstojníků.
Z každé pitvy vzniká oficiální dokument, které nese název pitevní protokol.

Pitevní protokol Moniky Kramné je označen pořadovým číslem 645/13.

Pitevní protokol Klárky Kramné je označen pořadovým číslem 645/13.

kramny-padelky

Je zcela zásadní otázkou, zda odebrané vzorky dle  pitevního protokolu 645/13. jsou Moniky Kramné, či Kláry Kramné, protože oba pitevní protokoly mají stejné pořadové číslo!

Je dále nutno připomenout, že existují jen 3 slovy tři řezy srdce Moniky a Kláry Kramných.

Jeden řez srdce Moniky a dva řezy srdce Klárky. V takto závažném případě jde o naprosto nedostatečný rozsah histologického vyšetření obou srdcí – nebyl vyšetřen celý obvod levé komory, nebyla vyšetřena pravá komora, nebyly vyšetřeny obě srdeční síně, nebyl vyšetřen převodní systém srdce, ani nebyly systematicky vyšetřeny velké a malé věnčité tepny.

Je nutno dále připomenout, že znalci Smatanová a Dokoupil vložili do spisu trestní věci Petra Kramného obrázky srdcí Moniky a Kláry, kdy se opět zjistilo, že se jedná o padělky, které “ údajně” vznikly omylem. Při počtu tří řezů dohromady se jedná o omyl obdivuhodný.

Nejzásadnější “omyl” vznik při popisu nálezu na těchto třech řezech, kdy  úmyslně či z pouhé nedbalosti při výkonu znalecké činnosti popisují na těchto třech řezech tzv. kontrakční pruhy, jako účinek elektrického proudu, když ex - post je zjištěno, že se žádné kontrakční pruhy ani na jednom řezu srdce Moniky a Kláry Kramných vůbec nenacházejí!

Je tedy nutno konstatovat, že takových omylů s tak fatálním následkem se egyptští lékaři - beduíni ve stínu pyramid s klacíkem v ruce rozhodně nedopustili.

Václav Peričevič
místopředseda spolku Šalamoun

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…