Valentin Kusák Muslimské obci: Vaše neupřímné prohlášení je urážka obětem atentátů ve Francii

29.03.2012 15:35

Otevřený dopis AntiMešita o.s. adresovaný Muslimské obci v Praze

Valentin Kusák Muslimské obci: Vaše neupřímné prohlášení je urážka obětem atentátů ve Francii
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Protestujeme proti snaze Muslimské obce v Praze uchránit muslimy a islám od odpovědnosti za atentáty ve Francii provedené islamistou ve městě Toulouse a okolí. Bylo zavražděno celkem sedm nevinných lidí, z toho tři děti.

Muslimská obec v Praze se od atentátů distancuje a přitom dosadila jako imáma v Praze (v pražské mešitě) podporovatele terorismu muslima Shehadeha. Tento veřejně hlásá podporu teroristickým útokům na WTO v New Yourk, hlásá podporu teroristickým útokům ze strany Palestiny na Izrael. Muslimská obec v Praze se tak přihlásila k podpoře terorismu prováděného muslimy po celém světě.

Chápeme lživé a neupřímné prohlášení Muslimské obce v Praze k smrti nevinným obětem teroristického islamisty jako urážku obětem atentátů ve Francii. A to z toho důvodu, že sama Muslimská obec v Praze a její představitelé podporují teroristické útoky svými kázáními v mešitách i proteroristickým vystupováním ve veřejných sdělovacích prostředcích.

Nechť si Muslimská obec Praha udělá pořádek ve svých řadách a zřekne se otevřené podpory terorismu. Do té doby nemá právo se „tklivě“ vyjadřovat k obětem atentátů spáchaných muslimskými fanatiky ve jménu děsivého práva šaría..

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Valentin Kusák

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty