Valentin Kusák: Plexus na solar aneb Rána do vazu Kristýně Kočí

01.02.2012 20:00

Vzhledem k tomu, že otec K. Kočí obdržel od MPSV (a MO ČR) obrovské milióny, nevěřím již K. Kočí, že jednala jen ve jménu pravdy. Opět mi to připomíná kauzu Wolf z minulého volebního období.

Valentin Kusák: Plexus na solar aneb Rána do vazu Kristýně Kočí
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Parlamentky, 1.2.2012 "Zakázku ministerstva práce a sociálních věcí na systém modulů pro vyplácení sociálních dávek za 184 milionů korun vyhrála firma Fujitsu. Většinu subdodávek ovšem podle tvrzení Jaromíra Drábka (TOP 09) obstará firma Skill, kterou vlastní otec dnes již nezařazené poslankyně Kristýny Kočí Antonín Kočí."

Je tohle možné? Ano, je to možné v České republice. Prodejnost zákonodárců je již bezmezná a jejich opovážlivost nezná hranic, protože jsou absolutně beztrestní. Míra korupce a různého "bratříčkování" a her "já na bráchu, brácha na mne" byly v České republice přivedeny k úplné dokonalosti. Ptám se "jak je možné, že toto tolerujeme?". Již jsme rezignovali na dosažení a zajištění spravedlnosti, pravdy a morálky ve společnosti obecně i mezi spoluobčany navzájem.

Současné problémy jako Šluknov, nepřizpůsobiví, korupce, cinknuté zakázky jsou důsledkem systémového selhání celé společnosti v České republice. TADY JIŽ NEJDE O JEDNOTLIVOSTI, ALE CELÝ SYSTÉM JE NAPADNUT RAKOVINOU.

Na léčení rakoviny musí přijít drastické léčebné metody - chemoterapie, léky s vedlejšími účinky. Jestliže chceme vyléčit českou společnost z jejího zasažení rakovinou, musíme zvolit též razantní léčbu. Nyní již nestačí léčit jednotlivosti.

I ozdravování veřejných financí je jen jednotlivost v celém systému nemocné společnosti v ČR. Pokud někdo vychází z toho, že když žil morálně a ČR zhyne dostane se on  do ráje, mýlí se. Jestliže mlčíme k systémové rakovině, zasloužíme si pobyt ne v ráji ale v pekle.

Vždy v historii při vzniku a existenci různých zrůdných diktatur a režimů platilo, že jen část společnosti prováděla zlo na té nejvyšší úrovni. Ale díky té střední vrstvě mlčících mas dokázaiy ty "zlé zrůdy" společnost a životy ostatních lidí v ní ovládnout.

Historickou zkušenost můžeme mít z nacismu, komunismu i islamismu a islámského terorismu.

ing. Valentin Kusák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Valentin Kusák

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…