Vilém Rössler: Jsou zpravodajci placeni podle toho, jak moc budou kritizovat Miloše Zemana?

30.03.2016 10:07

Poprvé v historii navštívila hlava čínského státu Prahu. Čínský prezident Si Ťin-pching přiletěl na pozvání Miloše Zemana. Jestli tato návštěva bude úspěšná z ekonomického hlediska jistě ukáže čas, ale našemu prezidentovi nelze upřít diplomatický tah, který jen dokazuje, že máme za prezidenta politika světového formátu.

Vilém Rössler: Jsou zpravodajci placeni podle toho, jak moc budou kritizovat Miloše Zemana?
Foto: Hana Brožková - KPR
Popisek: Miloš Zeman a čínský prezident Si Ťin-pching

Jsem přesvědčen, že drtivá většina občanů, tuto návštěvu musela s povděkem kvitovat, a nic na tom nemění štvavá kampaň, kterou hned po příletu čínského prezidenta rozpoutala Česká nezavislá televize a její zpravodajství.

Hned po příletu nás ČT začala bombarovat informacemi, že přiletěl šéf činských komunistů, prezident komunistické Číny a za každou větou nesmělo chybět, že přiletěl na letiště Václava Havla. Divák České televize se v podstatě nedozvěděl nic jiného, než o porušování lidských práv, o komplikacích v dopravě v Praze, o mohutných protestech zastánců lidských práv v čele s Miroslavem Kalouskem a desítkách zadržených podporovatelů Tibetu.

Chtěl bych vyzvat naše politiky, aby se situací ve veřejnoprávní televizi začali bezodkladně zabývat, neboť už nabývám dojmu, že zpravodajci jsou placeni podle toho jak moc budou kritizovat Miloše Zemana a jeho kroky.

Chci veřejně poděkovat našemu prezidentovi, že díky němu přiletěl do naší vlasti jeden z nejmocnějších mužů planety, kterého s úctou vítali v daleko významějších zemích, než je Česká republika.

Vilém Rössler: Zakladatel facebookových skupin na podporu pana prezidenta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…