Vilém Rössler: Máme nejlepšího prezidenta v dějinách

05.08.2015 7:24

A máme to opět tady. I když ta zpráva jaksi zapadá v přehršli informací o přicházejících a né zrovna vítaných uprchlících, i tak jsme byli informováni, že se prezident republiky Miloš Zeman chystá opět navštívit Čínu.

Vilém Rössler:  Máme nejlepšího prezidenta v dějinách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman

Nebyla by to naše nezávislá media v čele s Českou televizí, aby se znovu nezačaly objevovat informace, co si to jako prezident dovoluje a na povrch se opět derou tzv.intelektuálové v čele s nějakým Klvaňou a nově i se všeználkem Jakubem Jandou.

Znovu se tak potvrzují moje slova, že zklamaní odpůrci Miloše Zemana čekají jako supi na každou příležitost, aby mohli pana prezidenta pošpinit a sami sebe zviditelnit, protože jinak ty jejich názory nikoho nezajímají.

Dovolím si ocitovat předsedu SPO Jana Velebu, že máme prezidenta světového formátu, který nepodlézá EU ani žádné jiné velmoci.

Pan prezident svými výroky vlastně jen cituje názory drtivé většiny obyvatelstva. 80% lidí tady žádné imigranty nechce, ale když to řekne hlava státu, tak je oheň na střeše.

Vážený pane prezidente, přeji Vám šťastnou cestu do Činy a bude-li třeba najmout zase nějaké soukromé letadlo na cestu zpátky, tak neváhejte ani minutu, my už ty informace z médií určitě vstřebáme.

Dovolte mi na závěr vyslovit jedno velké přání. Chtěl bych popřát panu prezidentovi hodně pevné zdraví a chtěl bych ho v roce 2018 opět vidět jako vítězného kandidáta v přímé (doufám) volbě hlavy státu. Máme totiž nejlepšího prezidenta v dějinách.

Vilém Rössler, zakladatel facebookové skupiny Souhlasíme s výroky pana prezidenta Miloše Zemana.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla