Vít Klíma: Nezbaví se Němci imigrantů na náš úkor?

21.12.2016 11:30

Růst kriminality, pokusů o teroristické útoky, počtu znásilněných, šokující zpráva o islámských špionech infiltrujících německou rozvědku i nízká míra integrace azylantů budou Angelu Merkel tlačit k tomu, aby se zbavila většiny imigrantů, které v dobré víře přivítala.

Vít Klíma: Nezbaví se Němci imigrantů na náš úkor?
Foto: PL.cz
Popisek: Rozzuřený dav odpůrců německé kancléřky Angely Merkelové

Navíc se jich musí zbavit ještě před tím, než začnou žádat o sloučení rodin. Nejjednodušší a nejlevnější pro ni bude sestěhovat problémové azylanty do chudého, relativně vylidněného Saska a finančně je motivovat k tomu, aby se přestěhovali k nám, do Čech. Ve většině spolkových zemí by opět zavládl klid a mír, což by Němcům nesporně vyhovovalo a azylantům, placeným Německem, by zase vyhovovaly mnohem nižší životní náklady u nás i krátká dojezdová vzdálenost do Německa, kde by zůstali členy muslimských obcí. Málokdo ví, že Německo není pro muslimské imigranty tak žádoucí proto, že dávají vysoké sociální dávky (vyšší dávají např. Švédsko a Norsko), ale díky nejvyšším příspěvkům náboženským (a tedy i muslimským) obcím. Muslimské obce pak tyto peníze následně přerozdělují mezi své členy. Jinými slovy, azylant v Německu má dvojí příjem: sociální dávky a příspěvky od Muslimské obce. V ČR by se jim s těmito příjmy žilo velmi dobře.

Chápe-li řada našich politiků Českou republiku jako 17. spolkovou zemi, proč by ji Angela Merkel měla chápat jinak? S naprostým klidem pak může obětovat svoji nejslabší spolkovou zemi, spolu s českou periferií ve prospěch celku a pořád by to dávalo smysl.

Vznik Islámského státu, na straně druhé, je jen dokladem velkého pokroku, který udělali islamisté v organizaci svého státu i života své společnosti. V jejich schopnostech je zcela jistě udělat ze Severních i Západních Čech a možná i z Prahy nejprve „no – go zóny" a následně mini – kalifát. Němci se tak svých islamistů zbaví, ale převážně na náš úkor.

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…