Vít Klíma: Proč po sobě zanechávají teroristé pasy?

01.06.2017 9:01

Odměnou za sebevražedný atentát (smrt „bojovníka za Islám") je za prvé, že se o rodinu mučedníka (šahída) finančně postará organizace, v jejímž jménu byl útok spáchán (Al Káida, Hizballáh, Hamas, Islámský stát, Talibán, apod.) a zadruhé, samotný mučedník přijde do nebeského ráje, kde na něj čeká 72 panen, s nimiž se bude moci okamžitě začít obveselovat, aniž musí čekat na den zmrtvýchvstání, jako všichni ostatní.

Vít Klíma: Proč po sobě zanechávají teroristé pasy?
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: terorista - ilustrační foto.

Odměnou za sebevražedný atentát (smrt „bojovníka za Islám") je za prvé, že se o rodinu mučedníka (šahída) finančně postará organizace, v jejímž jménu byl útok spáchán (Al Káida, Hizballáh, Hamas, Islámský stát, Talibán, apod.) a zadruhé, samotný mučedník přijde do nebeského ráje, kde na něj čeká 72 panen, s nimiž se bude moci okamžitě začít obveselovat, aniž musí čekat na den zmrtvýchvstání, jako všichni ostatní. Kromě mladých svůdných žen, bude v islámském ráji neustále hrát příjemná hudba, poháry zůstanou po okraj naplněné a samozřejmostí bude i dostatek ovoce, zejména pak hroznů a banánů.

Bojovníci za Islám na místě útoku nechávají své doklady jenom a pouze proto, aby z nich bylo jasně patrné a dokazatelné, kdo skutečně atentát provedl a zásluhy za něj si nemohl přisvojit nikdo jiný.

Jak prosté, milý Watsone...

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.