Vladimír Blecha: Demokracie naruby

27.05.2017 16:26

Taky už toho máte dost? Není divu.

Vladimír Blecha: Demokracie naruby
Foto: pixabay.com
Popisek: Demokacie - ilustrační foto

Napřed hon na Babiše, který asi má tvrdé lokty (jinak by nemohl podnikat), ale co provedl, čím se provinil?

- podnikal dle platných zákonů, které vytvořili dnešní inkvizitoři

- měl úspěch jako ministr, nutno potrestat, byl lepší nministr než hlavní inkvizitor Bohouš a jeho písař Mirek

- výsledek - nutno odstranit než se na něco přijde, co kdyby se třeba rozkrylo manévrování kolem prodeje OKD, co Bohouši

- další výsledek - větší preference než ostatní. To se neodpouští.

- koupil si noviny, tak proč by je nemohl ovlivnit. Vám se to nelíbí? Ale Blesk a jiné bulváry čtete s radostí, to se kupují ve velkém, a přitom je to samá pomluva a drbárna, ale to se týká vlastně rádoby celebrit, to se může ?

- dva výklady? První do doby Babiše - PRESUPCE NEVINNY, druhá v době Babiše - OKAMŽITĚ TRESTAT?

- kdo z Vás se už zkoušel bránit pomluvám? Víte, že to nejde, budete pořád ruzí proti pomlouvačům, co pak teprve zlý pomlouvači, závistiví, připodělaní z případného neúspěchu, třeba volebního.

Dneska jsem si přečetl článek o umístění Bohouše na první a druhé místo kandidátky do parlamentních voleb. Dodnes jsem si myslel, že jeden kandidát, jedno místo a ono NE ? Hrajou si na demokracii a přitom nás "opíjejí rohlíkem", lidi vyjádří svůj názor, ale co kdyby se mi to nelíbilo, tak se raději napíšu na první dvě místa a ať si volí jak chtějí - SUPER DEMOKRACIE!

- upevnění moci - období odstranění oblíbeného politika u lidí, pana Zimolu. On si "taky nechal postavit dům, jako my tady NAHOŘE, co si to dovolil, toto právo přeci patří jen nám, že, nebo ne? Ty brďo, co kdyby přeskočil Bohouše, to by byl průšvih. Lidi ho mají rádi, víc než Bohouše, to ne, to nejde tak nechat.

A k tomu všemu, zprofanovaná ODS zase z receptem na dokonalý systém, ONI přeci vědí jak na to, už to ukázaly. Jenže od doby excelentního předsedy pana profesora Klause, pána s formátem osobnosti, jen mínusové položky ve vedení a nakonec zakončené ulízlým, vymydleným (možná namydleným) profesůrkem z jihu Čech. Po komustech chtěli, aby se om luvili za příkoří (což bylo dobře), ale sami se neomluvili za bordel, který tu jejich špičky v posledních letech vytvořily.

TOP 09, ta ztratila tvář už při svém vzniku, Kalousek je Kalousek, co k tomu psát.

KDU-ČSL, vždy a všude být s vítězem voleb, od počátku DEMOKRACIE to jinak není. Heslo "v každé vládě sedíme, pevně se v ní držíme", uplatňují s úspěchem od první republiky, a funguje to, tak proč to měnit.

STAN - Gazdík PÁN, k tomu už vůbec se nedá vyjádřit, jeden člověk ve své straně a co dokáže, VŠEZNÁLEK.

KSČM - skoro 28 let od revoluce nic neprovedli, nikomu neublížili, že by ti? Neblbněte, jen se jim povolila uzda, už tlučou do poslaneckých lavic jako v roce 1948, oslavují KLDR (ale bydlet tam nechtějí, to by už odjeli), ta moc, ta moc se jim líbí pořád.

No koho volit, toť otázka. Opravdu mi vychází jen to ANO, lepší být u dobrého hospodáře než prožraného, prolhaného politika.

Sami se rozhodnete, co je pro každého z Vás přínosnější.

Vladimír Blecha

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…